En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Les jugadores del sènior femení, en el partit contra el Lleida | CNS Vòlei Les jugadores del sènior femení, en el partit contra el Lleida | CNS Vòlei
02.12.2020 14:09

Acabar la setmana al capdavant, doble objectiu dels sèniors del CNS Vòlei

Els dos sèniors del Club Natació Sabadell segueixen imparables a la Primera Nacional de voleibol i tindran un cap de setmana decisiu amb enfrontaments contra els seus rivals directes a la classificació. Després de la contundent victòria a domicili contra el Sant Martí per 0 a 3, els homes de Jordi Fernàndez continuen segons a la classificació amb 21 punts, invictes amb només un set perdut, però amb un partit menys. Pel jugador Jordi Arís, les sensacions són molt positives: “El resultat no reflecteix el resultat del partit. Ells ens van donar molts problemes als dos primeres sets, però l'entrenador va estar molt encertat i vam saber reaccionar”. El masculí rebrà dissabte (16h) la visita del Roquetes, líder de la categoria amb un partit més. Sense descans, diumenge (12h) visitaran la pista de l'Olot amb l'oportunitat d'acabar el cap de setmana a la primera posició. Per Aris, l'objectiu serà aconseguir els tres punts i superar els roquetencs: “Dissabte és el gran partit del nostre grup. El Roquetes només ha perdut un punt i el nostre objectiu es guanyar-los”. A més, afegeix que amb l'Olot “ja es coneixen i han d'anar partit a partit”

En la mateixa categoria, el femení buscarà seguir líder invicte del grup B. El Club va aconseguir sortir de la pista del Cecell Lleida amb els tres punts. Tot i patir per endur-se el primer set i tenir problemes en la recepció, les noies d'Hugo Gotuzzo continuen imbatudes amb 21 punts, dos més que el seu rival d'aquest dissabte. Les nedadores buscaran obrir escletxa derrotant el segon classificat, el Sant Just, aquest dissabte (18h) a Les Naus. Per la capitana, Ana Jiménez Morcuende, l'enfrontament serà complicat i decisiu pel desenvolupament de la lliga: “Si tots dos equips estem endollats serà un partit complicat i molt maco de veure. Esperem emportar-nos els tres punts”. Tot i això, destaca la perillositat del rival: “El Sant Just és un equip molt competitiu que fa anys que ve treballant molt bé. Per mi és un dels candidats a estar a dalt”.

Tornen a obrir Les Naus

Per cert, notícia molt positiva pels equips del Club Natació Sabadell. Després d'un mes i mig jugant els partits al Pavelló Sud, els dos conjunts nedadors podran tornar a disputar aquest cap de setmana els seus partits a Les Naus, un cop reobertes les instal·lacions fa un parell de setmanes. Per a Morcuende, la tornada a a casa és un punt de motivació: “Les Naus sempre seran Les Naus. Tornem a casa després d'unes setmanes entrenant aquí. Es nota que no tenim grada, però lluitarem”.