En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Aleix Gómez celebrant un gol en la semifinal contra Eslovènia | Teledeporte Aleix Gómez celebrant un gol en la semifinal contra Eslovènia | Teledeporte
24.01.2020 22:15

Aleix Gómez i la selecció espanyola d'handbol estaran en la lluita per l'or europeu i la plaça olímpica

Patint al final després d'haver viscut gran part de l'eliminatòria d'una bona renda, però la selecció espanyola d'handbol s'ha classificat per a la final (la tercera consecutiva) de l'Europeu de Noruega, Suècia i Àustria 2020. Sofert triomf avui (34-32) davant Eslovènia, amb una segona part destacada del sabadellenc Aleix Gómez, autor de quatre dianes (en total, 26 en el torneig): dos gols des de l'extrem dret, un gol de contraatac i un des de gairebé la pròpia àrea aprofitant que els eslovens estaven sense porter. Els homes de Jordi Ribera han agafat un bon avantatge ben entrada la primera meitat i no han perdonat. Tot i que en els últims minuts els eslovens han tirat d'orgull per intentar obrar l'impossible, Espanya, amb l'extrem del Barcelona i ex de l'OAR Gràcia a les seves files, serà qui estarà en la lluita per l'or i, encara més important, en la pugna per l'única plaça olímpica en joc. El rival de la final de diumenge (16:30h) que intentarà destronar el vigent campió d'Europa serà Croàcia, que avui s'ha desfet de Noruega en l'altra semifinal, una eliminatòria agònica amb dues pròrrogues incloses. Els dos combinats ja es van veure les cares fa uns dies en el Main Round i la cosa va acabar en empat. Aquest cop es decidirà qui és el millor i qui acaba pujant en el més alt del podi. Serà una cita vital per aquest al·licient del bitllet olímpic, i més si tenim en compte que Espanya es va quedar fora de Rio 2016. Aleix Gómez i els seus companys de selecció tindran, mai millor dit, una oportunitat d'or per ser a Tòquio.