De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Celebració del triomf al vestidor | @cesabadell Celebració del triomf al vestidor | @cesabadell
20.01.2024 18:19

Setmana gran d'Alya Camara: renovació i gol de la victòria per al Sabadell 'B' contra el Granollers (2-1)

Alya Camara difícilment oblidarà les últimes 24 hores. Ahir es va fer oficial la seva renovació amb el Centre d'Esports Sabadell —a l''Obrador' des de prebenjamí— i avui s'ha convertit en l'heroi del triomf del filial contra el Granollers. En absència del 'pitxitxi' Marc Marruecos, en plena dinàmica del primer equip, ha estat el màxim realitzador del Juvenil 'A' amb vuit gols —demà present en el derbi contra el Mercantil— qui ha hagut de sortir al rescat dels de Conrad Garcia per sumar la primera victòria del 2024 i aturar la ratxa de tres jornades consecutives sense guanyar.

Tot i que visitava Olímpia el cuer, el conjunt granollerí ha fet bo allò de les dinàmiques —quatre de sis en els últims dos partits— i només ha trigat vuit minuts a avançar-se amb una diana de l'exarlequinat Omar Kanteh. La primera meitat del filial arlequinat ha estat força espessa, amb alguna arribada puntual a les botes de José Enrique, però just abans del descans, en una acció aïllada, Miquel Ustrell ha empatat amb una rematada de cap.

Nico Pereira atura un penal

Un gol que ha capgirat la tendència del partit. A la segona meitat, els de Conrad Garcia han experimentat una millora notable i s'han apropat a la porteria contrària en nombroses ocasions. Tot i això, ha estat el Granollers qui ha tingut les ocasions més clares. En qüestió de dos minuts, ja en el tram final, Nico Pereira ha aturat un penal a Kanteh i el davanter visitant ha enviat un mà a mà per sobre del travesser. Just després, Camara ha entrat al camp i, quan semblava que hi hauria repartiment de punts, ha resolt una passada filtrada en el temps de descompte per donar tres punts molt importants al Sabadell 'B'

El Lloret punxa

La tarda ha estat ben profitosa per al filial, ja que dorm momentàniament com a líder de la Lliga Elit amb 29 punts, un més que l'Europa 'B' —juga demà (12:30h) al camp del Sants— i cinc més que el Valls —a casa (16:30h) contra la Guineueta—. La bona notícia és que la resta de perseguidors han punxat i ja es troben a sis punts o més. És el cas de l'Atlètic Lleida i el Vic, que han signat taules al Segrià, o el Lloret, que ha perdut a Palamós i dissabte que ve (16h) visitarà Olímpia en el primer partit de la segona volta.