En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Vilanova, un malson per a la defensa del Club | @FCBQ Vilanova, un malson per a la defensa del Club | @FCBQ
27.09.2023 17:53

Amarga estrena del CNS Bàsquet contra el Ripollet a la nova Super Copa

Derrota del sènior masculí del Club Natació Sabadell en el primer partit de la seva història a la Super Copa, la nova màxima categoria del bàsquet català. L'equip de Jonathan Ramírez va acaronar el triomf amb la punta dels dits, però va acabar malbaratant a casa un avantatge de vuit punts faltant quatre minuts per al final. Quatre tirs lliures en els últims compassos de Roger Vilanova, màxim anotador del duel amb 27 punts, van decantar el duel en favor dels ripolletencs i van deixar un regust molt amarg a Les Naus.

I això que el Club va agafar ràpidament el pols a la categoria amb un parcial inicial de 12-4 que obligava la banqueta visitant a demanar un temps mort estèril. Amb Nil Deix (13 punts) castigant a la pintura, els nedadors obrien forat fins al 27-17. Tot i això, reaccionava el Ripollet amb 12 punts consecutius per marxar per davant al descans (29-30). El tercer quart es convertia en un intercanvi de cops en els 10 minuts més anotadors del partit (22-16). Ja en el clutch, cinc punts seguits d'Àlex Mor (11 en total) situaven un esperançador 62-54, però la victòria s'escapava entre els dits amb aquest 2-11 final en contra. Un cop dur de pair al qual s'hauran de refer diumenge (18h) en el primer desplaçament del curs a la pista de l'Olesa, un vell conegut del curs passat amb el qual van coincidir en el mateix grup de Copa Catalunya.

Mateix desenllaç per al Sant Nicolau masculí; victòria del Sabadell BQ Vallès en el derbi femení

Un graó per sota, a Copa Catalunya, al Sant Nicolau li va passar exactament el mateix que al Club en la seva estrena a la pista de l'UB MiR. Els grana guanyaven 53-61 faltant menys de dos minuts i van acabar perdent per 65-63 amb un triple in extremis dels montcadencs. Dissabte (17:45h), debut al Màgic LAU contra el Samà Vilanova.

I en aquest escenari es va disputar el derbi de la primera jornada de la Primera Catalana femenina entre el conjunt col·legial i el Sabadell Bàsquet Vallès. Un enfrontament que es va resoldre en favor de les de la zona sud (46-52) gràcies, sobretot, a un parcial de 9-20 en el tercer quart. Aquest diumenge, Bàsquet Neus-Sant Nicolau (17:45h) i Sabadell BQ Vallès-Osona (19:15h) al Pavelló Sud.