Ona d'Escacs (R)
Cano Sestao River Cano, durant el partit d'ahir a Las Llanas | Roger Benet
04.03.2024 11:06

Així té els duels particulars el Sabadell després de la patinada a Sestao

A punt d'enfilar l'equador de la segona volta, el Centre d'Esports Sabadell no té cap average particular a favor amb els rivals de la part baixa. De fet, no en té guanyat ni un contra els rivals de la lliga amb els quals ja s'ha enfrontat tant a la primera com a la segona volta. Una circumstància que en aquest punt de la pel·lícula pot semblar circumstancial, valgui la redundància, però que cal començar a vigilar de ben a prop per no haver-se de lamentar a la jornada 38.

I més, després de l'accident d'ahir a Las Llanas. L'equip d'Óscar Cano no va saber defensar en els últims minuts el 3-0 de la primera volta i el Sestao River ho va aprofitar per igualar aquell marcador. Més enllà de malbaratar l'oportunitat per obrir una important escletxa a la classificació respecte als verd-i-negres, ara aquest apartat queda a expenses de l'average general ―el Sabadell té un -13, el quart pitjor +/- de gols a favor i en contra― o hipotètics empats amb tres o més equips.

Óscar Cano posa en valor la situació del CES malgrat la derrota a Las Llanas

"Ho estàvem dient a la banqueta i m'enfada bastant. Última acció, dues faltes consecutives perquè algú de la tanca toca la pilota amb la mà i s'ha de viure aquesta situació de la millor manera. En una lliga tan ajustada, un gol et pot deixar sense objectiu o te'l pot donar. Esperem que no sigui decisiu"

Óscar Cano, entrenador del Sabadell

La situació encara no és alarmant. El conjunt arlequinat pot esmenar-ho en aquesta segona volta, ja que encara ha de jugar contra l'Osasuna Promesas, el Cornellà i el Tarazona, als quals va guanyar a la primera volta, o contra el Teruel, amb el qual va empatar a Pinilla i ha de rebre a la Nova Creu Alta. Però, de moment, ja en té dos perduts (SD Logroñés i Rayo Majadahonda) i dos igualats (Real Unión i Sestao River) comptant des del dotzè fins al vintè classificat.