En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
Els jugadors de tots dos equips preparats per l'inici de la segona part | CE Sabadell Els jugadors de tots dos equips preparats per l'inici de la segona part | CE Sabadell
28.05.2018 14:22

Carlos López entendria la seva destitució després de perdre la categoria en un final cruel amb el Sabadell B

Quan les coses van malament, sempre poden sortir encara pitjor. Així es podria resumir la temporada d'un filial arlequinat que per segon any consecutiu ha perdut la categoria. Després d'una temporada molt irregular a Primera Catalana, la derrota al camp del Manlleu (2-1) ha conduït als de Carlos López al descens. I tot semblava controlat, quan a la primera meitat un gol de Pol Gómez avançava als sabadellencs, però ningú es podia imaginar què acabaria succeint. Primer el Manlleu va empatar, i després un gol molt polèmic en el minut 96 de partit va significar la derrota arlequinada. "No entenem per què va donar tants minuts de temps de descompte. A més, el gol arriba després d'una falta al nostre porter, i quan ja passaven 2 minuts del temps afegit... un final molt cruel", remarca el tècnic del Sabadell B. Un final de partit que va acabar sent molt calent, amb uns quants jugadors del Sabadell expulsats, així com el tècnic del filial.

Un Carlos López que aquesta temporada ha hagut de sobreposar-se a molts inconvenients al llarg de la lliga, i que en molts moments ha tingut fins i tot dificultat per poder posar sobre el terreny de joc un onze competitiu, ja fos per culpa dels jugadors que han pujat al primer equip, per sancions o per lesions. Tot i això, López repeteix que no vol posar "excuses" al descens del seu equip. Això sí, l'entrenador del filial denuncia que contra el Manlleu, al final del partit, hi va haver accions impòpies dins d'un camp de futbol. "A ells els hi anava la vida en el partit, i això és respectable, allà ells el perquè. L'únic que sí que puc dir és que en els darrers minuts de partit alguns jugadors seus es van acostar a la nostra banqueta demanant diners. A jugadors de 18 anys...", unes accions que no van agradar gens i que deixen entreveure activitats certament, com a mínim, recriminables. López diu que "tot això va descentrar als nostres jugadors, que en els minuts finals no saben ni on estaven. Estàvem molt nerviosos...", ha apuntat.

Futur incert

Un cop consumat el descens, l'equip disputarà la pròxima temporada la Segona Catalana, una circumstància que no entrava en cap travessa i podria fer perillar el lloc a la banqueta a Carlos López i el seu staff tècnic. Malgrat tot, l'entrenador diu que "em dec al club i fins a l'últim moment faré el que em diguin. Entenc que el més normal és la meva destitució, però això no vol dir que jo em tanqui a parlar de seguir aquí. De moment el que hem de fer amb 'Bransu' és preparar la plantilla per la pròxima campanya", avança. Tot i no aconseguir l'objectiu de la permanència, el sabadellenc creu que  "Entenc que el projecte que vam començar fa un any és el bo. Vam apostar per gent molt jove. L'any vinent haguéssim sumat 20 punts més que aquesta temporada", reflexiona sobre un futur que ell vol seguir encapçalant des de la banqueta arlequinada.