En directe: De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
L'alegria dels visitants contrastava amb la decepció local | Pau Vituri L'alegria dels visitants contrastava amb la decepció local | Pau Vituri
23.12.2023 21:39

El CNS futbol sala cau en un partit de fogonades i tanca l'any amb tres derrotes seguides (4-6)

Si el Futsal Pia va marxar de vacances demanant a crits aquesta aturada nadalenca, el Club Natació Sabadell, tres quarts del mateix. Els homes de Pau Machado han patit la tercera derrota consecutiva a la Segona 'B' en un duel esbojarrat contra la Montsant de la zona baixa. Si a la primera meitat, el conjunt nedador ha remuntat un 0-2 desfavorable en qüestió de 50 segons, en el tram final ha estat l'equip del Turó de la Peira qui li ha tornat la moneda passant del 4-3 al 4-6 en un tancar i obrir d'ulls.

Malgrat trobar-se en zona de descens, el quadre barceloní venia de dues victòries seguides i ha plantejat un partit molt intens des de l'inici. En qüestió de 13 minuts, el Club s'ha vist per sota amb un 0-2 en el marcador. Tot i això, ha arribat la primera fogonada del vespre. En menys d'un minut, un doblet de qualitat d'Álex Llamas i un altre gol de Nil Roijals amb la col·laboració del porter rival han capgirat la truita.

La Montsant ha igualat el duel en el tram inicial de la represa, però Pep Costajussà ha situat el 4-3 faltant poc menys de nou minuts per al final. El conjunt visitant s'ha vist abocat a jugar de cinc i ha empatat en aquesta circumstància. I després, el desenllaç dramàtic. Una cessió defectuosa del mateix Costajussà, una pèrdua de Llamas després de temps mort i game over. Tot, en un altre minut fatídic. Els de Pau Machado, sisens amb els mateixos 24 punts, es despengen de la lluita per la quarta plaça, ara a cinc de distància. I el 2024 arrencarà amb un difícil desplaçament al Pujolet del Manresa, segon classificat. L'aturada, no obstant això, arriba en un bon moment amb mitja plantilla tocada físicament.

Presentació de tots els equips

La derrota no ha enterbolit una tarda especial per a la secció de futbol sala del Club. Aprofitant l'últim compromís del 2023 del primer equip, a la prèvia s'han presentat tots els conjunts de la secció. Un acte que no s'havia dut a terme des d'abans de la pandèmia. Per la pista han anat desfilant gairebé una vintena d'equips de l'entitat sota l'atenta mirada del president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí, el president de la secció, Àlex Porras, i el subdelegat de la delegació del Vallès Occidental de la Federació Catalana de Futbol, Antonio Lou.