De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Hotel Suís (R)
'Pipa' celebra l'1-1 d'ahir | xiuletfinal.cat 'Pipa' celebra l'1-1 d'ahir | xiuletfinal.cat
05.01.2021 10:46

Cop d'autoritat del Club Natació Sabadell per afiançar el lideratge a Manresa

Any nou, més líder. El Club Natació Sabadell ha reforçat la condició de primer classificat del subgrup 3B de la Segona Divisió 'B' de futbol sala després d'assaltar ahir (3-5) El Pujolet de Manresa, d'on encara no s'havien escapat punts aquesta temporada. L'equip de Borja Burgos es va haver de sobreposar al gol inicial de penal de Corvo als set minuts. Després d'un intercanvi de cops, un golàs de Pepe Font abans del descans capgirava per primer cop el marcador. A la represa, els manresans igualaven ràpidament, però Aleix Besalduch i el mateix Pepe Font s'encarregaven de certificar la quarta victòria nedadora en quatre partits a domicili, aquesta novament de prestigi com l'aconseguida el passat mes de novembre a Mataró.

"Em quedo amb l'actitud dels companys, positiva i molt treballadora. És el que et dóna la victòria i els èxits, però queda molta lliga", comentava Jonathan Iglesias 'Xato', capità de l'equip. Es refà així el Club Natació Sabadell de l'última derrota del 2020 contra el Barceloneta i es posa al dia afiançant el lideratge. Els de Borja Burgos han sumat 21 punts dels 24 possibles, dada important tenint en compte que s'arrosseguen a la segona fase, i han obert una escletxa de sis punts respecte als mateixos Mataró i Manresa, i el Segorbe. Aquest dissabte (19:30h) disputaran l'últim partit de la primera volta d'aquesta primera fase al Pavelló Nord contra el Penya Esplugues.