En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
13.01.2024 18:01

El Sabadell ‘B’ comença l’any cedint el lideratge de la Lliga Elit al Nou Sardenya (3-1)

El petit sotrac de resultats del filial del Centre d’Esports Sabadell abans d’acabar el 2023 ha tingut continuïtat en aquest nou any. L’equip de Conrad Garcia ha acumulat la tercera jornada consecutiva sense guanyar i, de retruc, ha passat el lideratge de la Lliga Elit al rival d'avui, l'Europa 'B'

El duel entre els dos únics filials de la competició, primer i segon classificat, no ha decebut. Tot i això, el Sabadell 'B' ha acabat pagant cares dues pèrdues en camp propi abans de l'equador del primer temps. El capità Sergi Hernández, en el 10', i Guille Cardelús, en el 23', han aplanat el camí per als escapulats.

Reacció sense premi

El filial arlequinat ha reaccionat poc després de la mà de José Enrique. L'Europa 'B' ha perdut la possessió al mig del camp després d'una llei de l'avantatge i el '9' de l'equip ―en absència de 'Marru'― ha culminat amb el cap una centrada de Valter Pereira. Abans del descans, els locals han pogut marcar el tercer, però el porter Víctor López ha salvat un mà a mà que venia d'un córner a l'altra punta del camp.

Els graciencs han disposat d'una altra gran ocasió a la represa, un xut d'Adnane que ha fregat l'escaire. El Sabadell 'B', per la seva part, ha tingut problemes per generar arribades de clar perill. L'única acció per fer el 2-2 ha estat una rematada massa creuada d'Albert Garcia faltant 20 minuts per al final del temps reglamentari. I, després de tres avisos més d'Adnane, ha estat Buba Jawara, en el 85', qui ha posat la sentència aprofitant que els de Conrad Garcia estaven abocats a l'atac.

Classificació compactada

A falta d'una jornada per completar la primera volta ―dissabte que ve a Olímpia contra el cuer, el Granollers― l'Europa 'B' passa a liderar la classificació de la Lliga Elit amb 28 punts, dos més que un Sabadell 'B' que no surt de les posicions d'ascens directe a la Tercera Federació, però que demà podria veure com el Valls l'iguala en cas de victòria a Viladecans.