Amunt el Teló (R)
L'OAR Gràcia va caure de forma clara a la pista de l'Handbol Bordils 'B' L'OAR Gràcia va caure de forma clara a la pista de l'Handbol Bordils 'B' | Eric Altimis - OAR Gràcia
11.12.2017 16:17

Doble derrota dolorosa pels equips de l'OAR Gràcia a les seves lligues

Mal cap de setmana pels equips de l'OAR Gràcia. La tarda de dissabte no va començar bé amb la derrota, inesperada i un punt sorprenent, de l'equip masculí a la pista del Bordils 'B' (36-30) a la Primera Nacional d'handbol. Els sabadellencs van arribar començar bé el partit (1-6) van espatllar el bon inici al descans (15-15) i van rematar el mal partit a la segona part. Tot i les importants baixes d'Arnau Conejero i Pol Torras, el tècnic dels verd-i-blancs, Miquel Benítez no va posar excuses a la derrota. “Després d'un bon inici vam baixar el nostre nivell defensiu i ells ho van aprofitar sobretot a la segona part”, ha manifestat l'entrenador de l'OAR. El cert és que aquesta derrota trastoca una mica els plans dels graciencs de lluitar per la zona mitja-alta de la Primera Nacional. L'equip no acaba de trobar la regularitat de principis de temporada i això els està passant factura. “No estem en bona dinàmica i ens falta un punt de confiança i això fa que quan les coses ens van malament no tinguem capacitat de reacció”, ha manifestat Miquel Benítez.

Més estrepitosa va ser la derrota de l'equip femení de l'OAR, que va caure 39 a 13, a la pista del BM Morvedre, el líder invicte de la Divisió d'Honor Plata. A la baixa ja coneguda d'Irene Garcia se li va afegir la de Remei Prat. Dues absències que van ser una xacra massa gran per l'equip de Joan Gosalvez que va sortir desconnectat des del principi. “No vam sortir endollades, no ens sortia res i a elles tot. Els canvis no van funcionar i va ser impossible”, ha afegit la jugadora de l'OAR, Miriam Moreno. Una derrota que pot fer mal al vestidor gracienc, sempre i quan les verd-i-blanques no sàpiguen passar pàgina. “Evidentment és un partit que es podia perdre però no d'aquesta forma. Ningú s'ho esperava. Ara només quedar pensar en la cita a Canàries d'aquest cap de setmana”, ha reconegut la jugadora sabadellenca.