De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
El Can Rull vol seguir escalant posicions a la classificació | Adrián Arroyo El Can Rull vol seguir escalant posicions a la classificació | Adrián Arroyo
18.01.2018 12:24

El Can Rull Rómulo Tronchoni vol la segona victòria consecutiva a la Segona Catalana

El Can Rull Rómulo Tronchoni es posa aquesta nit al dia a la Segona Catalana de futbol. I ho fa havent de disputar els set minuts més l'afegit del partit que ara fa uns dies el va enfrontar a casa contra l'Avià. Un duel que es va suspendre per les amenaces dels jugadors visitants a l'àrbitre. En el moment de la suspensió el resultat era de 2 a 2. Els de Jose Garcia 'Numosky' buscaran fer un gol per guanyar el partit contra un rival directe en la lluita per la permanència i que afrontarà aquests set minuts amb nou jugadors. Un triomf aquesta nit donaria molta més moral a un equip que diumenge visitarà el Premià a la primera jornada de la segona volta. 'Numosky' admet que els maresmencs són un altre dels conjunts que han d'intentar superar. "És un rival assequible al qual podem i hem de guanyar", reconeix el tècnic local. El partit d'aquesta nit entre el Can Rull i l'Avià començarà a les 21h de la nit, mentre que diumenge a les 12h del matí, els sabadellencs visitaran el Premià.

Per la seva banda, la Sabadellenca veu el partit de diumenge a casa contra el líder de la categoria, el Parets, com una gran oportunitat per reivindicar-se. Els taronja volen oblidar la derrota en el derbi contra el Can Rull i el tècnic, Jesus Rueda 'Betis', creu que davant el Parets els seus jugadors oferiran la millor versió. "L'equip està amb ganes de tornar a competir i que arribi ja el pròxim partit", confessa. Del rival, 'Betis' considera que no és el millor de la categoria tot i anar líder. "Per mi, els dos millors equips del grup són el Tona i el Sabadell Nord, però Parets tenen un bon bloc i sobretot bones individualitats", i afegeix, "ells tenen un davanter que marca molt la diferència, i per aquest partit estarà sancionat, crec que ho notaran", assegura sobre un factor que creu que el seu equip pot aprofitar. La cita serà diumenge a les 11.30h del matí al Municipal de la Creu.

A la mateixa hora però a Ca n'Oriac, començarà el duel entre el Sabadell Nord i el Berga. El segon entrenador dels sabadellencs, David Campuzano, assegura que "el Berga és un equip dur, amb bandes molt ràpides i que juguen directe". Un triomf dels de Quico Díaz els podria distanciar encara més dels rivals directes a la zona alta de la classificació de la Segona Catalana. Ara bé, el segon entrenador dels de la zona nord no vol excés de confiança. "Venim de guanyar amb comoditat al Matadepera, i això ens podria fer estar massa relaxats. Hem de vigilar aquest aspecte per encarar el partit contra el Berga de la millor manera possible", acaba remarcant Campuzano.