La Llanterna màgica (R)
De 17:30 a 19:30
De 19:30 a 20:00
El Món és digital (R)
El Can Rull va guanyar, però acabarà quart o cinquè | CD Montcada El Can Rull va guanyar, però acabarà quart o cinquè | CD Montcada
07.03.2023 10:57

El Can Rull també queda eliminat de la cursa per entrar a la fase d'ascens de la Segona Catalana

Cap representant sabadellenc disputarà la fase d'ascens de la Segona Catalana. Després que el Tibidabo quedés matemàticament fora de la lluita la setmana passada, l'únic equip que arribava amb opcions de ser tercer del subgrup 4B era el Can Rull Rómulo Tronchoni. I tot i guanyar (1-2) al camp del Montcada, s'ha quedat sense possibilitats, ja que el Ripollet també va obtenir la victòria en el seu partit.

El Can Rull va guanyar al camp del segon classificat en un partit travat, amb moltes faltes i amb diverses picabaralles. Una primera part igualada, on els de la zona oest van aconseguir l'empat a través de Marc Suárez abans del descans, que va poder rescabalar-se del penal fallat a l'inici. El segon acte va començar de la millor manera possible i en menys d'un minut, un altre cop Marc Suárez va fer gol per als arlequinats. Els de 'Numosky' van aguantar el resultat tot i quedar amb un menys al minut 67 per l'expulsió de Dani Garcia.

Tot i la victòria, el Ripollet va aconseguir la victòria al camp de l'Olímpic Can Fatjó i va esvair les opcions de ser tercers del Can Rull. Durant 80 minuts van poder somiar amb una ensopegada dels ripolletencs, però dos gols a les acaballes del partit van col·locar l'1-3 definitiu. Finalment, els arlequinats disputaran la fase de permanència.

En el pròxim partit, el Can Rull rep a casa l'Olímpic Can Fatjó en un partit important per assegurar de manera definitiva la salvació. La fase de permanència agruparà setze equips en grups de quatre en el qual l'últim de cada paquet baixarà de categoria. La retirada del filial del Cerdanyola a l'inici de la temporada fa que un dels quatre grups sigui de tres i, per tant, automàticament aquests tres equips quedin salvats. En el cas de la lliga dels sabadellencs, aquest privilegi serà per al quart classificat, lloc que ocuparà el mateix Can Rull si puntua o bé el Tibidabo Torre-romeu en cas contrari.

"Esperàvem un partit igualat, al final és un equip que al seu camp ha perdut un o dos partits. Hem sabut fer bé les coses i hem acabat d'emportar-nos el partit"

Marc Suárez, jugador del Can Rull

"Contra el Can Fatjó serà un partit competit un altre cop. És un equip que m'agrada, té bons jugadors i tenen plantilla per estar a Segona Catalana còmodes"

Jose Garcia 'Numosky', entrenador del Can Rull

Derrota del Sabadell Nord

En canvi, el Sabadell Nord haurà de treballar de valent per assegurar-se la salvació. Els de David Campuzano s'han quedat amb 16 punts després de perdre (1-2) contra el Natació Terrassa el darrer compromís.