En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Celebració del CNS després de la victòria | Pau Vituri Celebració del CNS després de la victòria | Pau Vituri
11.10.2023 12:11

El CNS Bàsquet aprèn del passat per sumar el primer triomf a la nova Super Copa

La tercera ha estat la bona. El sènior masculí de bàsquet del Club Natació Sabadell va estrenar dissabte el caseller de victòries a la nova Super Copa, però ho va fer amb molt patiment i, per moments, semblaven tornar els fantasmes de la primera jornada a Les Naus contra el Ripollet en què l'equip de Jonathan Ramírez va desaprofitar vuit punts d'avantatge en els últims quatre minuts.

Aquest cop, el Club va haver de recórrer a la pròrroga contra el JAC Sants (85-82) per guanyar un enfrontament que van tenir pràcticament lligat en molts moments. Entre el parcial de 27-9 del segon quart i els 10 punts gairebé consecutius a l'inici de l'últim, els nedadors van obrir una escletxa amb el 67-55 que semblava definitiva, però Joel Rodríguez va forçar el temps extra amb un triple gairebé in extremis que significava el 76-76

A la pròrroga, Arnau Sanahuja (23 punts i 6/12 en triples) i Nil Deix (18 punts) van acabar de segellar la victòria per a un Natació Sabadell que se situa amb un balanç d'1-2. Aquest cap de setmana s'atura la Super Copa abans de tornar el 21-22 d'octubre amb la visita al Círcol Cotonifici badaloní, cuer amb tres derrotes en tres jornades.

"Estem treballant en això, no perdre la concentració en moments de partit i anar aprenent dels errors per no repetir-los"