De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Hotel Suís (R)
Els jugadors del Natació Sabadell durant el partit contra la UD Ibiza de la fase regular | Roger Benet Els jugadors del Natació Sabadell durant el partit contra la UD Ibiza de la fase regular | Roger Benet
18.05.2023 18:52

El CNS futbol sala, obligat a guanyar de tres gols a Eivissa per mantenir el somni

Guanyar per tres gols (o més) de diferència és l'única manera que l'equip sènior del Club Natació Sabadell de futbol sala pugui mantenir les opcions d'ascendir a Segona Divisió. Els d'Adri Sánchez, que dissabte a la tarda van caure al Pavelló Nord per 2-4 contra la UD Ibiza Gasifred, hauran de tirar d'èpica si volen mantenir vives les opcions de continuar vius en aquest play-off, que tot just passa per la primera de les seves tres rondes. Recordem que en cas d'empat a gols al final dels 40 minuts reglamentaris, si cap dels dos equips és capaç de desfer la igualada a la pròrroga, serien els eivissencs els que avançarien de ronda pel fet d'haver quedat més amunt a la lliga regular.

Els d'Adri Sánchez, qui en cas de derrota viuria molt probablement el seu últim partit a la banqueta nedadora, han disputat fora del principat de Catalunya cinc partits aquesta temporada amb un balanç de tres victòries, un empat i només una derrota. Això sí, l'únic partit on no van poder sumar cap punt va ser a la derrota del mes de gener per 3-2 contra el mateix Ibiza Gasifred.

"És complicat, hem de fer tres gols més que el campió, però tindrem les nostres eines i haurem d'arriscar més. Hem de mirar què hem de fer per tenir el màxim de possibilitats"

"No és el moment de parlar d'això ara (del seu futur a l'equip). Quan s'hagi de fer un comunicat oficial, ja es farà. El més important, més enllà d'una figura en concret, és que es mantingui el projecte"