Amunt el teló (R)
El CASH acumula ja set victòries consecutives, l'última contra el Canovelles | Joan Carles Manzano El CASH acumula ja set victòries consecutives, l'última contra el Canovelles | Joan Carles Manzano
18.12.2019 17:21

El Creu Alta Sabadell Handbol se situa líder de forma accidental

El Creu Alta Sabadell Handbol és, de forma momentània, el nou líder de Lliga Catalana. La suspensió del partit entre l'Handbol Terrassa, que fins ara era el primer classificat, i el Bordils 'B', juntament amb la victòria dels sabadellencs en la darrera jornada de lliga, ha permès als homes de Sergi Cifré ocupar la primera posició de la lliga per primer cop en aquesta temporada. Segons informa el portal CatHandbol, els bordilencs només es van presentar a Terrassa amb quatre jugadors després de patir un accident de camí.

El Creu Alta Sabadell va derrotar (31-25) a Can Balsach a un rival directe com el Canovelles, que abans del partit estava a quatre punts de distància dels sabadellencs. "Estem en un bon moment, però no ens podem relaxar. El que ha passat al partit és el que ha de passar durant la temporada: No podem abaixar els braços i pensar-nos que ja està guanyat un partit quan realment queden molts minuts", afirma Sergi Cifré, tècnic del conjunt sabadellenc. Gràcies a aquesta victòria el Creu Alta Sabadell ocupa la primera posició d'una lliga en la qual la part alta de la classificació està molt ajustada. I és que a un punt dels sabadellencs se situa l'Handbol Terrassa, amb un partit menys, i la Salle Bonanova i el Sant Boi a dos punts.

"Si volem estar aquí a dalt, no ens podem deixar punts", apunta Cifré. Això s'ho estan prenent seriosament els jugadors del Creu Alta Sabadell, que actualment acumulen set victòries consecutives i porten sense perdre des del mes d'octubre. Els sabadellencs l'intentaran prolongar aquesta dinàmica positiva en l'últim partit del 2019, que serà dissabte (19h) a la pista del Cardedeu.