En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El colapse en atac a la segona part, va passar factura a l'equip arlequinat | Sergi Park El colapse en atac a la segona part, va passar factura a l'equip arlequinat | Sergi Park
23.11.2020 18:24

El Creu Alta Sabadell Handbol tanca la setmana més dura del campionat amb la tercera derrota seguida

El Creu Alta Sabadell d’Handbol ha tancat, possiblement, la setmana més dura a nivell d’enfrontaments a la Primera Nacional. Els sabadellencs s’han enfrontat en els últims tres partits a equips de la part alta: Esplugues la setmana passada, Sant Quirze el dimecres i Poblenou aquesta jornada. Tots tres partits han acabat amb derrota arlequinada.

Tot i això, l’últim partit davant el Poblenou a Cal Balsach, va ser un enfrontament molt igualat. Els cruealtencs van tenir opcions de distanciar-se al marcador però el resultat al descans va ser de 14-12. A la segona part, els arlequinats no van estar encertats de cara a porta. “Tal com han sortit ells a la segona part, a mossegar, penso que ha marcat la diferència. I això psicològicament ha fet que se’ns acabessin les idees”, admet el tècnic Sergi Cifré. El bloqueig dels creualtencs va ser tan marcat que durant 11 minuts van ser incapaços de passar dels 23 gols.  Els barcelonins van aprofitar el col·lapse arlequinat per col·locar el 25-28 final

El Creu Alta se situa ara mateix a la penúltima posició de la classificació amb només dos punts. "Tractarem de sumar els punts d'on sigui, l'equip està entrenant bé i tot i les derrotes hem tingut moltes sensacions positives", comenta Jordi Altés, jugador creualtenc. Per sota només queda el Palautordera, que és cuer però que ha de recuperar encara quatre jornades. Entre elles, la del duel contra l'OAR Gràcia, suspès aquest passat cap de setmana per positius en l'entorn dels palauencs.