Notícies Migdia
Presentació dels equips dissabte a Terrassa | CNS Presentació dels equips dissabte a Terrassa | CNS
01.04.2019 19:00

El derbi vallesà de waterpolo cau del cantó del Terrassa per un gol

L'Astralpool Natació Sabadell no va poder fer valer dissabte la seva tradició de guanyar a la piscina del Terrassa. Els últims sis precedents a la piscina dels egarencs havien estat per al Club, però aquest cop l'equip de Dídac Cobacho va demostrar per què és el segon classificat. Tot i arribar al tram decisiu amb empat al marcador (8-8), els terrassencs es van escapar i l'Astralpool tan sols va poder maquillar el marcador amb el 10-9 final. "Era un repte per a nosaltres guanyar allà, però van ser superiors a nosaltres. El nostre problema és que els últims minuts ens afecten. Vam baixar l'accelerador i ells se'ns van escapar de dos", ha valorat el porter del Natació Sabadell, Jordi Mardones.

Si l'equip de Quim Colet va tenir un 10% d'encert en les superioritats, el Terrassa va gaudir d'un percentatge del 30%. Un fet determinant per a Mardones: "Van tenir força encert en les superioritats. No les vam defensar bé i ho vam notar molt. L'home de més va ser clau per al marcador final". Actualment, i a falta de dues jornades per al final de la Lliga Premaat masculina, l'equip egarenc ocupa la segona plaça de la fase regular, mentre els sabadellencs són setens. És a dir, que el creuament de quarts de final seria un nou derbi. "Anem setens però sempre perdem d'un o dos gols. Sempre ens quedem a les portes de guanyar en partits ajustats. Espero que en el play-off fem un cop sobre la taula guanyant", demana el porter dels sabadellencs. L'Echeyde i el Navarra seran els dos darrers rivals abans d'afrontar aquests play-off.

Plantilla de la selecció espanyola femenina a Torí amb set internacionals del Club | RFEN

Lluny de l'objectiu a l'Europa Cup femenina

Decepció per a la selecció espanyola femenina a l'Europa Cup disputada aquest cap de setmana a Torí. L'equip de Miki Oca, amb set waterpolistes del Sabadell, va caure divendres contra Holanda per 6-9 als quarts, quedant-se sense opcions de medalla i d'accedir a la Superfinal de la Lliga Mundial, el que donava l'opció d'obtenir el primer bitllet per als Jocs Olímpics. El combinat estatal es va haver de conformar amb la cinquena plaça en vèncer Grècia (17-14) en el partit pel cinquè i sisè lloc d'un torneig en el qual s'estrenaven les noves normatives de joc. La segona edició de l'Europa Cup va ser per a Holanda, que va derrotar per 9-11 a Rússia a la final.