En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 16:30
Tribuna Preferent (R)
El Sabadell 'B' va guanyar 3-0 el Santboià i és segon a la Lliga Elit Celebració d'un dels gols arlequinats davant del Santboià | Críspulo Díaz
19.02.2024 10:34

El filial del Sabadell fa un altre pas cap a l'ascens a Tercera Federació

Bona jornada també per al filial del Centre d'Esports, que ha fet un altre pas cap a l'ascens a Tercera Federació. Amb la victòria (3-0) contra el Santboià i la resta de resultats, el segon equip arlequinat ha augmentat la renda a set punts per mantenir-se en places per pujar directament.

Va perdre, per exemple, el que era tercer classificat de la Lliga Elit, l'Atlètic Lleida, i això ha propiciat que el forat s'hagi eixamplat una mica més. El Sabadell 'B', en canvi, va guanyar de forma contundent sense signar una actuació brillant, tot i deixar la seva tercera porteria a zero consecutiva. Després d'uns mals primers minuts, l'equip de Conrad Garcia es va assentar millor sobre el terreny de joc i a poc a poc va anar imposant la seva superioritat. Un gol d'Ivan Bustamante abans del descans va encarrilar el triomf contra el Santboià abans que, a la segona meitat, Alberto Salamanca -signant un autèntic golàs des de fora l'àrea- i l'exarlequinat Èric Hill en pròpia sentenciessin l'enfrontament.

8. Lloret 25

El lideratge el continua ostentant l'Europa 'B', que segueix sense fallar i té quatre punts més que el Sabadell 'B'. Els dos filials són els que pujarien directament, mentre que les places de play-off, a hores d'ara, se les repartirien Figueres, Altètic Lleida, Vic i Valls. Dels perseguidors, només va guanyar el conjunt osonenc, el pròxim rival dels arlequinats.

"L'equip no ha entrat com s'ha d'entrar. No hem tingut mentalitat competitiva durant els primers minuts, però després hem pogut equilibrar el partit i hem estat més agressius"

Conrad Garcia, entrenador del Sabadell 'B'

"He vist el porter avançat i per sort ha entrat. Avui hem estat imprecisos, sobretot a la primera part, però quan la dinàmica és positiva les coses van de cara"