En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
El Futsal Pia ho va intentar insistentment però no va trobar l'empat | Sergi Park El Futsal Pia ho va intentar insistentment però no va trobar l'empat | Sergi Park
09.02.2020 15:55

El Futsal Pia claudica davant el Manresa i es torna a allunyar de la zona playoff

El Futsal Pia tenia a les seves mans de nou poder enganxar-se definitivament a les posicions de playoff, una zona en la qual els escolapis mai s'hi han assentat en tota la temporada. El Manresa visitava el carrer Garcilaso amb tres punts més que els de Pedro Donoso i marcant aquestes posicions de privilegi, quart. Malauradament, el conjunt del Bages va reforçar la seva condició en imposar-se (3-5) a Can Colapi.

En un partit ple d'alternatives, els manresans van treure profit del seu bon encert i d'evitar en tot moment anar a remolc. Jordi Torras, un dels millors dels escolapis, trigava pocs segons en igualar el primer gol visitant. A les seves botes també va tenir poder fer l'empat abans del descans, però en un ràpid refús, no va ser a temps de col·locar bé el peu. Hagués estat el 2-2, ja que, encara a la primera part, Josep Maria Martínez va poder salvar dos xuts seguits dels manresans a boca de canó però no el tercer.

Amb un cop de mala fortuna, al porter escolapi se li va colar un xut escorat, ja a la segona meitat. Una gerra d'aigua freda, l'1-3, que no va aturar els intents de la Pia per rascar, ni que fos, un punt. El de sempre, Pepe Font, retallava distàncies amb l'equip ja jugant de cinc, però un doble penal transformat pel Manresa feia inútil l'esforç local. Carles Comadran, amb un potent xut, maquillava el marcador en els últims compassos. Encara gràcies, això sí, que conjunts com el Lleida o el Martorell tampoc van tenir el dia. Queda encara una aferrissada pugna per assolir els playoff.

El Club Natació Sabadell ressuscita rascant un èpic empat a Mataró

El Club suma ja nou jornades consecutives sense guanyar, però com a mínim, surt reforçat de la complicada visita a l'Aliança Mataró, el fins ara líder del grup 3 de Segona 'B'. L'empat (5-5) no serveix per trencar la mala ratxa, però cal tenir en compte que els nedadors perdien 5-2 al descans. Són dos els punts de marge respecte al descens dels homes de Borja Burgos.