Notícies Migdia
La Pia només va poder tornar amb un punt de Picassent | FS Pia La Pia només va poder tornar amb un punt de Picassent | FS Pia
24.01.2023 12:14

El Futsal Pia desaprofita a Picassent una bona ocasió per sortir del descens

En cas d'haver guanyat, l'Escola Pia hauria sortit del descens per primer cop en moltes setmanes, però a Picassent es va escapar aquesta possibilitat en els últims instants. En el duel directe de la zona baixa de Segona B, els de Pedro Donoso van empatar (4-4) malgrat veure's per davant a un minut del final, moment en el qual els valencians van restablir la igualada.

La Pia continua penúltima a la taula, a tres punts de la salvació, en un inici de segona volta important per a l'equip de Can Colapi. Després de descansar la setmana passada per la retirada de l'Irefrank Elche (partit que es dona per guanyat per 5-0) i l'empat a Picassent, ara els de Donoso rebran el Calvià abans de disputar el derbi contra el Natació Sabadell al Pavelló Nord. Unes jornades que poden marcar un abans i un després.

"Després del gol d'ells encara vam tenir alguna ocasió i fins i tot un pal per haver-nos endut els tres punts, però no va poder ser"

"He hagut de fer un canvi mental i dedicar-me més a jugar i assumir les entrades, insults... A Picassent ens han amenaçat, pessigat, donat puntades de peu... però no s'hi pot fer res"

Arnau Graell, jugador de la Pia

El Club torna a mirar amunt

En canvi, el Club ha obert un forat de sis punts respecte al descens en el seu estira-i-arronsa continu a la classificació. Ara els d'Adri Sánchez s'han tornat a apropar a la zona alta, col·locant-se en sisena posició, després de derrotar (4-2) el Penya Esplugues al Pavelló Nord.

Una victòria, això sí, poc lluïda dels nedadors, que van veure com a l'inici de cada meitat els espluguins s'avançaven en el marcador. Al final, el Club va poder trencar la teranyina defensiva del rival aprofitant el potencial ofensiu de dos jugadors: Quim Gassó, autor d'un doblet, i Pepe Font, qui es va encarregar de posar l'empat a dos a quatre minuts del final. La sentència la va posar Germán Escudero ja amb el rival jugant de cinc.

"Content pel gol, però tot jugador vol jugar més i estic aquí per aportar un plus a l'equip. Soc com el jugador 'franquícia' i ara estic agafant més ritme, espero que l'Adri confiï més"

"Els quatre primers ens treuen distància, però la resta està tot molt ajustat. Nosaltres hem de mirar el més amunt possible i espero arribar almenys a fer Copa del Rei"