De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
El Futsal Pia ha perdonat nombroses ocasions | Roger Benet El Futsal Pia ha perdonat nombroses ocasions | Roger Benet
12.11.2019 23:34

El Futsal Pia, sempre a remolc, cau eliminat de la Copa del Rei davant el Bisontes (3-6)

10 segons clavats i el Futsal Pia ja perdia. Des del xiulet inicial, els escolapis han anat sempre a remolc. 40 minuts d'agonia on no han faltat desenes d'intents per ficar-se en el partit. El somni de la Copa, però, s'ha esfumat tot just començar. El Bisontes de Castelló, equip de Segona Divisió, s'ha imposat (3-6) a Can Colapi en la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Era a partit únic i el premi per passar era enfrontar-se, a la següent ronda, a un Primera Divisió.

Els castellonencs han fet tot allò que Santi Sardà, el capità escolapi, advertia que no podia passar. Deia Sardà que l'estratègia del rival havia de ser incòmode en una pista com la del carrer Garcilaso i el Bisontes ha obert la llauna amb una estratègia planificada en el servei inicial. Peloncha emmudia en un tancar i obrir d'ulls un pavelló ple a vessar. Deia Sardà que no es podia perdonar contra un equip de Segona. Doncs el propi capità n'han tingut dues a la primera part que ningú s'explica com la pilota no ha volgut entrar (veure imatge inferior). Jordi Torras tampoc ha pogut afinar. Tres imperdonables que no acabaven en gol. Deia Sardà que un rival de Segona sí aprofitaria les seves i calia estar dins del partit al descans. Els visitants, amb molt poc, han perforat la porteria escolàpia tres cops en deu minuts. Deia Sardà que l'important era minimitzar els errors propis. El principal en aquests primers mesos de competició dels de Pedro Donoso ha estat la falta d'encert de cara a porteria. A més de les esmentades, Pepe Font ha fallat un penal a la segona meitat. Jordi Sardà no ha pogut empènyer una altra claríssima. I un llarg etcètera.

Increïblement, aquesta acció de Santi Sardà no ha acabat en gol | Roger Benet

Menció a part mereix la polèmica arbitral. Una de les jugades claus ha estat una falta assenyalada a favor del Bisontes a les acaballes del primer temps. Una acció que semblava que el jugador visitant, d'esquenes, queia tot sol. El marcador reflectia un 1-3 en aquell moment, però l'estratègia ha tornat a dictar sentència. Gol al principi, gol al final. Primera part per oblidar (1-4). La segona ha estat més aviat controlada pel Bisontes i la Pia només ha pogut atacar durant 18 minuts. Els altres dos, agònics, els ha jugat amb inferioritat per una més que polèmica expulsió de Jordi Torras, que ha vist dues grogues en qüestió de segons. La primera, per protestar; la segona, per una entrada per darrere on semblava que havia tocat pilota. El Bisontes no ha pogut marcar en aquest decisiu moment, però ha tingut la situació controlada. S'han arribat a posar 1-6 amunt els castellonencs, però Pepe Font (dos gols avui) i Santi Sardà han maquillat el resultat. La Pia ha caigut amb honor, i si vol tornar-ho a intentar, haurà de centrar-se ara en la lliga. Primer pas, aquest dissabte contra el cuer de Segona 'B', el filial de l'Industrias.