Notícies Migdia
Celebració escolàpia després d'aconseguir el passi | Futsal Pia Celebració escolàpia després d'aconseguir el passi | Futsal Pia
16.10.2019 12:24

El Futsal Pia tira d'èpica per passar ronda a la Copa del Rei

Un gol del capità Santi Sardà a quatre segons per a la finalització de la segona pròrroga va donar el bitllet ahir a la nit al Futsal Pia per a la següent ronda de la Copa del Rei. El conjunt de Pedro Donoso va necessitar tirar d'èpica per resoldre l'eliminatòria prèvia del torneig del KO a Pallejà (3-4) en un duel en què van haver de remar a contracorrent durant bona part dels 40 minuts reglamentaris més els sis extres.

El conjunt de l'ex CNS Diego Blanco es va avançar als 12 minuts de joc però, immediatament, Jordi Sardà va igualar el marcador. No obstant això, el Pallejà va aprofitar dues concessions en defensa dels escolapis per marxar al descans amb un 3-1 a l'electrònic. Entre les intervencions del porter Josep Maria Martínez i els gols del mateix Jordi Sardà i de Marc Pagès, el Futsal Pia va aconseguir forçar la pròrroga. Quan la tanda de penals semblava inevitable, i jugant de cinc, Santi Sardà clavava la pilota a l'escaire i feia desfermar l'alegria entre l'afició de Can Colapi desplaçada a Pallejà. "Jugàvem a no fallar. Esperàvem que algú el fes però no esperàvem que fos el Santi perquè no en fa ni un als entrenaments", bromejava Aleix Navarro, jugador de l'equip.

#futsalPIA - COPA DEL REI? | Ahir vam viure una gran victòria del Sènior A en la primera eliminatòria d'aquesta competició. Partit molt ajustat que va acabar amb empat a 3. A la pròrroga i només restant 5 segons, vam aconseguir el gol de la victòria que ens fa allargar el somni de la copa. Resultat final de 3 a 4. —————————————— Golejadors: ▪ Marc Pagès (@pagesvalls) ⚽ ▪ Santi Sardà (@santisarda) ⚽ ▪ Jordi Sardà (@jordisarda7) ⚽⚽ ——————————— ?? Gràcies a tota l'afició que es va desplaçar a Pallejà per fer costat a l'equip! Ens veu fer sentir com a casa! ——————————— ? Us deixem el gol de la victòria del Santi Sardà! ——————————— ?? Som-hi, FORÇA PIA! ??

Una publicación compartida de Futsal Pia Sabadell (@futsalpia) el

Gràcies al segon triomf consecutiu a Pallejà en pocs dies comptant el de la lliga (2-5), el Futsal Pia manté viu el somni de la Copa del Rei. El mateix somni que el va portar a enfrontar-se al Santa Coloma fa quatre anys o contra el Barça fa cinc. De moment, el següent escull serà d'aquí a un mes al carrer Garcilaso contra un rival de Segona Divisió encara per determinar. Serà l'últim pas abans d'enfrontar-se a un equip de Primera.