De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
El Global Basket s'estrenarà a casa aquest cap de setmana contra el Salto Bera Bera | Adrián Arroyo El Global Basket s'estrenarà a casa aquest cap de setmana contra el Salto Bera Bera | Adrián Arroyo
22.10.2019 13:18

El Global Basket s'estrena amb derrota a la Primera Divisió de bàsquet en cadira de rodes

El Global Basket va començar la temporada de Primera Divisió de bàsquet en cadira de rodes amb una derrota per 51-44 a la pista del Casa Murcia Getafa, un conjunt que acaba de baixar de Divisió d'Honor. L'equip sabadellenc no va començar molt bé el partit i el primer quart va ser un monòleg dels locals. En canvi, al segon quart els sabadellencs van millorar i van jugar molt millor, tot i que l'equip del sud de Madrid va anar sempre per davant al marcador. Els madrilenys van aconseguir un avantatge màxim de catorze punts respecte als sabadellencs, però el Global va aconseguir col·locar-se a solament tres punts de distància a les acaballes del partit: "Al principi teníem el pensament que podrien passar per sobre de nosaltres amb molta diferència, però vam veure que no. La segona part vam jugar de tu a tu i, fins i tot, vam guanyar els dos últims quarts", explica Òscar Pérez, màxim anotador dels sabadellencs amb dotze punts. La remuntada, però, es va quedar a mitges.

Els sabadellencs s'estrenaven a la lliga després de tenir una pretemporada atípica, ja que el tècnic Òscar Trigo va haver d'incorporar-se amb demora a la disciplina del Global, concentrat amb la selecció espanyola al passat Europeu de Polònia. A més, els sabadellencs han tingut altes i baixes a la plantilla i això ha provocat que els homes de Trigo encara estiguin afinant el to: "La incorporació de tres peces noves i la marxa de dues persones que feia temps que eren al Global han fet que això sigui una mica estrany", afirma Pérez.

Aquest cap de setmana, el Global s'estrenarà a casa davant el Salto Bera Bera guipuscoà (dissabte, 18:45h), un equip que acaba d'ascendir a Primera Divisió. El partit contra el Bera Bera és molt important pels sabadellencs, ja que és un rival que té el mateix objectiu que els homes de Trigo: mantenir la categoria. Per aquest motiu, Pérez considera que serà un duel rellevant, tot i ser només a la segona jornada de lliga: "Per nosaltres és un dels partits importants del calendari, un dels que hem de guanyar sí o sí", afirma el jugador del Global.