En directe: De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
De 21:00 a 23:00
El Grups Arrahona en el darrer partit a la pista del Pineda El Grups Arrahona en el darrer partit a la pista del Pineda | Grups Arrahona
13.04.2017 13:59

El Grups Arrahona arriba a l'últim tram de la lliga amb l'ascens a tocar

L'Arrahona es planta a l'aturada de Setmana Santa en una situació immillorable. Després de la victòria a la pista del Racing Pineda (1-2), els sabadellencs tenen 10 punts de marge amb el segon classificat i 13 respecte el tercer a falta de sis jornades pel final, pel que sembla només qüestió de temps que els arrahonistes certifiquin l'ascens a la Tercera Divisió Nacional. “És inevitable, a nivell intern ja es comença a percebre. Som conscients de la situació favorable que tenim per aconseguir un objectiu que, possiblement, no ens havíem marcat a principi de temporada”, declara el  tècnic Jordi Nobau.

El pròxim partit del Grups Arrahona serà després del descans, contra el Futsal Arenys. Els maresmencs seran un rival complicat, doncs ocupen la cinquena posició a la Divisió d'Honor Catalana i  van guanyar l'Arrahona a la primera volta (5-2). “L'Arenys és un equip difícil, té molta qualitat i juga bé, però nosaltres arribarem bé i estem en dinàmica positiva”, diu un Jordi Nobau que no vol confiar-se ni baixar el pistó.

El Sabadell D-Gira, amb un partit clau només tornar de vacances
Les sabadellenques, després del darrer triomf, són primeres a la Divisió d'Honor Catalana femenina empatades a punts amb el Cervera, encara que amb un partit menys que el conjunt lleidatà. Precisament seran les cerverines el proper rival del D-Gira, en el que es preveu un duel clau pel futur de la competició. “Aquesta setmana de descans ens anirà molt bé per descansar i recuperar unes quantes jugadores que estan tocades”, valora l'entrenador Marc Muñoz. El tècnic sabadellenc sap que a part del Cervera, al D-Gira li esperen altres rivals difícils fins a final de temporada: ”El nostre calendari al principi de volta era una mica més plàcid que el del Cervera, però ara ens vindran partits bastant més complicats, com els desplaçaments a L'Hospitalet o Les Corts”, diu Marc Muñoz, que afirma que la plantilla està molt motivada pel final de lliga.