En directe: De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
De 00:00 a 02:00
Jorge Tendero dispara a porta en el partit contra l'Olesa | Grups Arrahona Jorge Tendero dispara a porta en el partit contra l'Olesa | Grups Arrahona
16.12.2020 17:17

El Grups Arrahona redueix distàncies respecte al líder, el Nou Escorial

Jornada satisfactòria pels dos equips sabadellencs aquest cap de setmana a la Tercera Divisió de futbol sala. L'empat entre l'Amics Pou Nou Escorial i el Santpedor (5-5) serveix perquè el Grups Arrahona retalli distancies per apropar-se a les posicions d'ascens després de guanyar a la pista de l'Olesa (4-6). El Nou Escorial segueix sent el líder, únic invicte a la categoria, amb 18 punts, mentre que el Grups Arrahona es queda quart amb 12 unitats.

El partit entre l'Amics Pou Nou Escorial i el Santpedor, primer contra tercer, a dos punts de diferència, va ser un enfrontament a l'altura de les circumstàncies, tal com prometia la classificació. El marcador final reflecteix la qualitat i la intensitat de tots dos conjunts que van dominar en diferents trams del partit. El vendaval golejador dels dos equips en el segon temps (en els últims 10 minuts es van marcar sis gols), va provocar que els sabadellencs haguessin de remuntar dos gols en els minuts finals. Per Raul Martin, golejador per partida doble aquest cap de setmana, l'equip va treure el caràcter necessari per reaccionar a temps: "Ens enfrontàvem a un equip de la part alta de la taula. Nosaltres vam dominar a la primera part i ells a la segona. Van aprofitar els nostres errors, però vam treure el nostre caràcter i vam aconseguir igualar-lo". Aquest dissabte, els homes de Francis Barragán reben al Pavelló Nord (18 h) el Rubí, segon classificat amb també dos punts de diferència. Els vallesans van descansar aquesta setmana i sortiran motivats per aconseguir per arravatar el lideratge. Garcia alerta de la dificultat del rival: "El rival és difícil i haurem d'estar concentrats. Volem els tres punts, així que sortirem al camp amb ganes"

D'altra banda, el Grups Arrahona ha aprofitat l'empat del conjunt de l'Escorial per acostar-se a les posicions capdavanteres de la classificació. Després de vèncer per 4 a 6 a la pista de l'Olesa, els arrahonencs se situen a la quarta posició, a només quatre punts de Rubí i Santpedor. Amb la victòria a la Jornada 9, els sabadellencs acaben amb la ratxa de quatre jornades, cinc contant el descans, sense sumar cap victòria. El jugador taronja i autor d'un hat-trick, Jorge Tendero, té clar que el cap de setmana passava per guanyar i que els altres equips perdessin punts: "Volíem que empatessin Escorial i Santpedor. El Rubí descansava, així que ens va anar genial per recuperar la distància perduda". Aquest cap de setmana, els homes de Darío Martínez començaran la segona volta de la competició visitant la sempre complicada pista de l'Olímpic Floresta (16:30). A la primera jornada de la competició, els sabadellencs van aconseguir esgarrapar un punt contra ells en els últims segons. Per Tendero, el partit és decisiu: "Aquesta setmana tenim un partit vital contra Floresta. La seva pista és complicada, però estem motivats. Si guanyem posem pressió els de dalt". Aconseguir la victòria suposaria un punt d'inflexió per a tot l'equip: "Portàvem una ratxa negativa i veníem d'empatar el derbi. Guanyar i tancar la primera volta sumant els tres punts, ens ajudaria anímicament".