Vitamina Dance (R)
De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
De 03:00 a 05:00
Alegria en el vestidor del Sabadell 'B' després del 4-0 | FutBaseCES Alegria en el vestidor del Sabadell 'B' després del 4-0 | FutBaseCES
06.03.2023 10:46

El Juvenil 'B' del Sabadell s'endú amb contundència el derbi de Nacional contra el Mercantil

Del 3-0 de la primera volta al 4-0 de la segona. Els dos derbis de la Lliga Nacional Juvenil entre el Juvenil 'B' del Sabadell i el Mercantil han estat marcats per la clara desigualtat en el marcador, i si al Joan Murtró van ser els blaugrana els que van demostrar un gran exercici d'efectivitat, aquest cop va ser el torn per als de Cornad Garcia. Una actuació molt completa del Centre d'Esports que va servir per endur-se els tres punts, per capgirar el marcador donat a Arraona-Merinals i per posar-se a un sol punt dels graciencs a la classificació.

El Mercantil, amb nombroses baixes, no va saber trobar la manera de treure's de sobre la pressió dels ahir locals. En una pèrdua en defensa ja va estar a punt d'estrenar el marcador Izan Rosena i, a la jugada següent, penal sense discussió i gol del lateral esquerrà Pau Fernández des dels onze metres. Amb 1-0 s'arribava al descans.

A la segona, més domini mercantilista, però sense materialitzar cap ocasió en uns minuts molt ensopits en què es va jugar ben poc. I en l'últim quart d'hora va arribar el festival d'efectivitat dels de Cornad Garcia. Ivan Sánchez, culminant un ràpid contraatac, veia porteria un cop més abans que, pocs instants després, Jan Rodríguez s'introduís a la seva pròpia porteria una centrada des de la dreta. Ja quan l'enfrontament agonitzava, Izan Otero posava la quarta i definitiva diana.

Per al Sabadell 'B' està sent un 2023 espectacular. Des de l'aturada nadalenca ho ha guanyat tot excepte l'empat al camp del Barcelona 'B' i la derrota per la mínima contra el líder, el Nàstic Manresa. Per contra, el Mercantil, invicte en el 2022, ha signat un balanç de quatre triomfs i quatre derrotes i ha caigut dels llocs d'ascens. El Gavà s'ha convertit ara en el segon millor Juvenil 'A' del grup amb un punt més que els de Marc Xalabarder.

Derbi LNJ7

"Defensivament hem estat molt bé. Hem madurat molt com equip i deixar la porteria a zero i marcar quatre gols és el guió somiat"

Conrad Garcia, tècnic del Juvenil 'B' del Sabadell

"Portem des de la jornada 2 en ascens, però això és virtual i no serveix de res fins a la jornada 30. Continuarem treballant per corregir errors i perquè no es desanimin, és millor perdre un partit 4-0 que no quatre partits per 1-0"

Marc Xalabarder, tècnic del Mercantil

Derrota per la mínima del Juvenil 'A' arlequinat

Un graó per sobre, a Divisió d'Honor, el Juvenil 'A' del Sabadell va perdre (0-1) també a Olímpia davant del Mallorca amb un gol encaixat just abans del descans. Tot i això, i un cop completada tota la jornada, els d'Edu San José continuen gaudint d'un còmode avantatge de nou punts respecte al descens.

"Tots volem guanyar, però la línia és bona i només falta contundència a les àrees. Si arribes molt i no aprofites per moure el marcador, després passa factura"