En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
David Carrasco apunta cap al Mataró i el Terrassa com els dos rivals més difícils del que resta de lliga regular | Roger Benet David Carrasco apunta cap al Mataró i el Terrassa com els dos rivals més difícils del que resta de lliga regular | Roger Benet
20.03.2019 16:49

El Mataró mesura les últimes opcions europees de l'Astralpool masculí

L'Astralpool Natació Sabadell disputa avui (20.45h) el partit avançat de la jornada a la Lliga Premaat. L'equip de Quim Colet rep a Can Llong el quart classificat, el Centre Natació Mataró, sense marge si vol seguir aspirant a les places europees. "Hem de guanyar els quatre partits que ens queden i d'aquests, dos són força difícils. Si perdem contra el Mataró ja serà molt difícil arribar al sisè lloc", ha explicat el waterpolista rubinenc del Club, David Carrasco. Tres són els punts que separen els sabadellencs del Sant Andreu, el sisè classificat, mentre el límit de les places europees el marca el Mediterrani cinc punts per sobre. Els del barri de Sants de Barcelona es posen al dia avui disputant el partit que tenien pendent contra el líder, l'Atlètic-Barceloneta. Un triomf de l'Astralpool unida a una previsible derrota del Medi podria acostar a dos punts els de Colet.

Al davant, però, tindran una de les plantilles més fiables i completes de la Divisió d'Honor, segons ha analitzat Carrasco: "Tenen un bloc molt sòlid entre el porter i la defensa. Són difícils de superar però intentarem fer-ho perquè ja a Mataró vam tenir la mala sort de perdre en l'últim minut havent remuntat dos cops dins del mateix partit. En atac mai saps qui marcarà els gols. Entri qui entri et poden fer mal, no són com d'altres equips que només tenen un puntal ofensiu". Els sabadellencs arriben al partit d'avui després de tres victòries consecutives, l'última 2-22 a la piscina del cuer, el Concepción madrileny. El duel d'aquest vespre marcarà les opcions de l'Astralpool masculí de lluitar per les places europees i també millorar el seu lloc a la lliga regular pensant en un millor creuament el futur play-off.