La Llanterna màgica (R)
De 17:30 a 19:30
De 19:30 a 20:00
El Món és digital (R)
El Mercantil, a diferència de la primera volta, no es va poder sobreposar a un 0-2 en contra | JM Guarch El Mercantil, a diferència de la primera volta, no es va poder sobreposar a un 0-2 en contra | JM Guarch
18.04.2023 11:57

El Mercantil es queda sense premi davant el Barça 'B' abans del decisiu duel contra el Nàstic Manresa

El Mercantil ha vist frenada en sec la seva bona dinàmica de les últimes setmanes a Lliga Nacional. No va poder esgarrapar cap punt a casa, el conjunt blaugrana, en el duel directe de la zona alta contra el Barça 'B' (0-2). Els nois de Marc Xalabarder van sortir adormits a la defensa i els culers se'n van aprofitar posant el 0-1 als tres minuts de joc. I això que els mercantilistes van començar dominant el partit i va veure com el Barça es tancava dins l'àrea i solament esperava a sortir al contraatac.

Els locals van tenir moltes ocasions per empatar un enfrontament que, entre el bon posicionament defensiu i el porter culer, van deixar la porteria a zero al descans. Amb la necessitat de sumar els tres punts, el Mercantil va continuar amb la mateixa dinàmica i van intentar de totes les maneres aconseguir l'equilibri al marcador, però un córner tret en curt pels visitants es va trobar amb el peu de Carlos Serrano i va arribar el desafortunat 0-2. Després del segon gol, el Mercantil va insistir en reduir la distància en el marcador, però es va trobar al porter rival una vegada rere l'altra.

Així, el Barça 'B' supera al Mercantil a la classificació, però amb la punxada del Gimnàstic Manresa davant el Cerdanyola (3-3), els graciencs continuen a les posicions d'ascens a Divisió d'Honor com a segon millor Juvenil 'A' avantatjant per un punt als manresans. La pròxima jornada serà una de les dues grans final que li queden al Mercantil, el rival serà justament l'equip que té per darrere en la lluita per l'ascens, el Gimnàstic de Manresa (diumenge, 18h). Amb solament cinc jornades per finalitzar el campionat, aquest duel pot servir per distanciar-se a quatre punts quan tan sols quedin 12 per jugar-se. El partit de la primera volta va ser un esbojarrat 4-3 a favor dels blaugranes on es va assolir la victòria al minut 89 amb un gol de Marc Aguilar.

A tot això, el Sabadell juvenil 'B' es manté sisè tot i perdre (2-1) al camp del cuer Lleida Esportiu, tal com va passar a la primera volta a Olímpia. Va ser el comiat de Conrad Garcia com a tècnic, que ha estat ascendit al Juvenil 'A' després de la destitució d'Edu San José. Les regnes del segon juvenil de cara al tram final de lliga les agafa a partir d'ara Martí Creus.