Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
El Club haurà de guanyar el Ripollet per passar de ronda a la Copa Catalunya. | Pau Vituri El Club haurà de guanyar el Ripollet per passar de ronda a la Copa Catalunya. | Pau Vituri
26.02.2019 13:43

El Natació Sabadell afronta el partit de Copa Catalunya contra el Ripollet en bona forma

El Club Natació Sabadell visita la difícil pista del Futbol Sala Ripollet aquesta nit (21:30h) per disputar eliminatòria de Copa Catalunya. L'equip de Diego Blanco tindrà davant el líder del Grup I de la Tercera Divisió i invicte a la categoria. De fet, els seus rivals acumulen vuit victòries consecutives i venen de golejar al Premià de Mar (3-9). "El Ripollet és un equip històric que no patiria per baixar a la nostra categoria. Ens posaran les coses molt difícils", assegura Pep Girvent, jugador del Club. Cal dir que si els nedadors i l'Escola Pia superen les seves eliminatòries, s'enfrontaran a la següent ronda.

El conjunt de Diego Blanco arriba al matx d'aquesta nit en bona forma. Ha guanyat tres dels últims cinc partits (obtenint 10 punts sobre 15 possibles) al grup III de la Segona Divisió B. En l'última jornada va alçar-se amb el triomf davant d'un dels millors equips de la categoria, el Futsal Aliança Mataró. Els mataronins van mostrar-se molt superiors al primer temps i es van posar 0-3, tot i que al final de la primera part els locals van reduir la diferència a dos gols. A la represa, el Club va reaccionar i va ser capaç no només d'empatar, sinó de remuntar amb un gol de Ferran Ruiz just sobre la botzina. "Ha sigut un resultat just i una immensa alegria. L'equip està en una línia positiva de resultats i cada cop està jugant millor", comenta Pep Girvent.

L'Escola Pia escala fins a zona de Copa del Rei

L'escola Pia va superar al Salou (2-3) en un duel molt disputat i acumula dos triomfs seguits fora de casa. Els escolapis van aprofitar la derrota del Mataró per escalar cap a la tercera posició en la classificació, que dona accés a la Copa del Rei. Els del Carrer Garcilaso s'estan mostrant regulars, obtenint 15 punts dels últims 18, una tònica molt diferent de la de mesos enrere. "A la primera volta no vam tenir la regularitat que sí estem tenint ara. Hem aconseguit agafar el ritme de competició que desitjàvem i que és necessari si volem estar amunt", assegura el tècnic Borja Burgos.

No va ser un triomf sobre la botzina però casi. S'havia arribat amb 2-2 a l'últim minut quan els escolapis van trobar la xarxa per tercer cop. Burgos encara assaboreix el triomf: "Era un desplaçament llarg i complicat. Vam començar perdent i, tot i anar a remolc, vam ser capaços de remuntar i de marcar el gol de la victòria a l'últim minut". Aquest cap de setmana, ni la Pia ni el Natació Sabadell jugaran perquè la categoria s'atura.

Victòria de prestigi del Grups Arrahona

El Grups Arrahona es va imposar al Jesús-Maria (6-4), un dels rivals més forts de la lliga. Els arrahonistes han signat un dels millors partits de la temporada, sobretot en una primera part en què es van mostrar impecables (3-0). Després del descans, els locals van marcar el quart gol que va aportar una certa tranquil·litat. Tot i que només restaven 10 minuts pel final, els visitants van ser capaços de reduir distàncies (4-3), però els barcelonins no van ser capaços d'empatar. Malgrat haver passat de la tranquil·litat als nervis, el tècnic Isma Quirós es mostra satisfet, ja que el seu equip va saber mantenir la compostura: "Ens vam tirar massa enrere en el segon temps, segurament pel desgast físic. Tot i això hem demostrat que sabem jugar i també patir".  Els sabadellencs se situen quarts i ja preparen l'enfrontament d'aquí a dues setmanes davant el Montsant, que es troba en la part baixa de la classificació.