Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Moment del duel d'ahir davant el Cerdanyola | Pau Duran Moment del duel d'ahir davant el Cerdanyola | Pau Duran
10.05.2022 12:23

El Natació Sabadell es queda a les portes de la final a quatre de la Copa Catalunya de futbol sala

El Club Natació Sabadell s'ha quedat sense el somni de jugar la final a quatre de la Copa Catalunya. L'equip nedador va caure ahir a la pista del Cerdanyola del Vallès per 7-5 en el duel que decidia qui es veia les cares a les semifinals amb el Barcelona. Els jugadors d'Arnau Casabon van anar tota la primera part per davant en el marcador fins a signar el 3-4 al descans. A la represa, però, les tornes van canviar en qüestió de cinc minuts. Els locals van igualar el resultat i, seguidament, van decantar la balança amb un 6-4, i tot i que els sabadellencs retallessin distàncies (6-5), va ser insuficient per empatar. Ja en els darrers instants, el local David Busquets va fer el 7-5 definitiu.

"Jugàvem contra un equip que ja coneixíem, i s'escapa per detalls. No puc recriminar res, hem d'estar contents amb l'equip. S'ha intentat i no s'ha pogut aconseguir, però ens hem d'agafar a l'objectiu principal que era la permanència... l'any que ve més!"

Arnau Casabon, tècnic del Natació Sabadell

Amb aquest resultat, doncs, el Club no ha pogut emular la gesta de l'Escola Pia d'ara fa quatre anys, i s'ha quedat a les portes d'aquesta fase final de la competició.

A Segona B, els nedadors han finalitzat desens després de la derrota del passat dissabte a la pista del Bellsport (6-2). Pel que fa als altres equips sabadellencs, la Pia va caure davant l'Industrias 'B' (4-6) i ha acabat un lloc per sobre que el Club, i l'Amics del Pou va aconseguir la seva primera victòria (10-5) al Pavelló del Nord davant el Segorbe, en el partit que despedia a ambdós conjunts de la Segona B.