Amunt el teló (R)
De 16:30 a 17:30
La Llanterna màgica (R)
De 17:30 a 19:30
Bea Gómez (esquerra) abans de pujar al podi dels 400 estils Bea Gómez (esquerra) abans de pujar al podi dels 400 estils | www.rfen.es
13.07.2018 13:21

El Natació Sabadell suma sis medalles en els dos primers dies del Campionat d'Espanya

Sis medalles després de dos dies de competició. La delegació del Club Natació Sabadell que està disputant els Campionats d'Espanya Absolut a Sevilla, va omplint el sarró mica en mica. A les dues primeres medalles de Marina Garcia i Judit Ignacio als 50 braça i 50 lliure, s'hi van sumar ahir quatre més. Judith Ignacio va fer triplet guanyant l'or al relleu 4x200 i la plata als 50 papallona. A més, Bea Gómez va ser segona als 400 estils. La gallega no va tenir opcions de victòria però sí que va poder pujar al podi gràcies als 4 minuts 47 segons i 89 centèsimes que va marcar. L'última medalla d'ahir va ser pel relleu masculí de 4x200 que es va penjar el bronze. Un relleu molt jove, amb Marc Sánchez com a referència i amb nedadors com Joan Casanovas, Marc Vivas i Alex Torrents que van mostrar el seu potencial de futur.

Per aquest tarda, el Natació Sabadell continuarà tenint oportunitat d'augmentar aquest número de medalles. L'opció més real és la de Marina Garcia als 100 braça. En el seu duel particular amb Jessica Vall, la nedadora del Club ha superat a la del Sant Andreu a les sèries preliminars d'aquest matí. Garcia ha fet 1 minut 8 segons i 48 centèsimes, 30 menys que Vall. Així doncs, la nedadora del Sabadell té aquesta tarda (19:45 h) moltes opcions de penjar-se la medalla d'or. També disputarà la final de la seva prova, però amb menys possibilitats de podi, Erika Villaécija. La barcelonina ha passat amb el setè millor temps als 200 papallona.