De 22:00 a 23:00
Fórmula Musical
El Sabadell 'B' encadena ara dues derrotes seguides | CES El Sabadell 'B' encadena ara dues derrotes seguides | CES
02.04.2023 19:19

El Sabadell 'B' tampoc pot treure res de Can Rosés i pateix la segona derrota seguida

Can Rosés, el feu del Rubí, continua sent absolutament inexpugnable: 12 partits, i els 36 punts s'han quedat a casa. El filial del Centre d'Esports tampoc ha pogut pescar res del fortí dels rubinencs malgrat tenir ocasions clares per haver estat el primer a aconseguir-ho. Domini, arribades, tres pals... però al final, una acció a pilota aturada ha decidit l'enfrontament en favor dels locals (1-0).

Amb una rematada d'un servei de cantonada en el 68' i amb saber resistir tots els intents dels de Marc Nomen d'empatar, el Rubí n'ha tingut prou per retenir el triomf. I tot, després d'aquestes clares ocasions del costat arlequinat en un inici de segona meitat fulgurant que no s'ha traduït en cap diana a favor.

Amb la derrota, el coixí del Sabadell 'B' respecte al primer equip que no pujaria directament a Superlliga Catalana es redueix a un sol punt abans de l'aturada per Setmana Santa. No ha pogut treure cap botí, l'equip de Marc Nomen, en els duels consecutius contra el Mollerussa, el líder del grup 2 de la Primera Catalana, ni contra el Rubí, que s'escapa en el tercer lloc.

"Hem sortit amb tot a la segona part, hem tingut tres pals en 10 minuts, sent molt dominadors... però en un córner s'han posat per davant. Han sabut aguantar i els felicitem"

"Hem tingut superioritat per dins i volíem aprofitar també les jugades per fora. Malauradament, ens hem topat amb els pals i no ens hem endut el partit per qüestió de centímetres"

Marc Nomen, tècnic del Sabadell 'B' (declaracions a Ràdio Rubí)