En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
Arroyo celebra el primer gol del partit | Albacete Balompié Arroyo celebra el primer gol del partit | Albacete Balompié
17.10.2020 18:25

El Sabadell comença perdonant i s’acaba ensorrant a Albacete (3-0)

Llums d’alarma enceses. El Carlos Belmonte ha afegit un grau més de preocupació a aquest inici de lliga a Segona Divisió. Cinc partits, cinc derrotes. Segona vegada en tota la centenària història del club que s’arrenca amb un 0 de 15. Aquest Sabadell té un problema de cara a gol i avui s’ha posat especialment de manifest a Albacete contra un rival que estava just per sobre a la classificació i amb canvi d’entrenador. Són 430 minuts sense perforar la porteria contrària i així és molt complicat estrenar el caseller de punts.

I no serà per ocasions. La sortida dels homes d’Antonio Hidalgo ha estat segurament la millor de la temporada. Davant, un Albacete adaptant-se amb dubtes a l'aposta per la possessió. En qüestió de 10 minuts, i amb transicions ràpides, Kecojević ha tallat in extremis una rematada d’Stoichkov i Aarón Rey ha fallat incomprensiblement tot sol un mà a mà davant Tomeu Nadal. I, a la mitja hora de joc, la truita s’ha girat del tot. Després de perdonar el Sabadell una triple ocasió, i en una falta lateral molt dubtosa, Kecojević ha rematat al pal i Álvaro Arroyo, lliure de marca, només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.

El gol ha estat una llosa i el Sabadell s’ha desfet com un terròs de sucre. Un col·lapse mental. Álvaro Peña ha fet el segon de l’Albacete als sis minuts de la represa en una transició ràpida dels manxecs i el súmmum ha estat el tercer, amb errades més pròpies de les categories formatives. Passada lateral en una falta favorable al mig del camp, pèrdua, penal i la sentència de Zozulia des dels 11 metres. Hidalgo ho ha intentat a la desesperada, fent fins i tot un quàdruple canvi, però el seu equip ha estat inoperant en el segon temps. L’única ocasió, un altre mà a mà de Juan Hernández que ha salvat Tomeu Nadal.

La millor notícia, que en quatre dies torna el futbol. Primera jornada entre setmana i nova oportunitat d’estrenar el caseller d’una vegada per totes. La cita serà dimecres (21h) a la Nova Creu Alta contra l’Alcorcón.

Albacete Balompié: Tomeu Nadal; Álvaro Arroyo, Gorosito (Del Pozo, 78’), Kecojević, Diego Caballo; Álvaro Jiménez (Boyomo, 78’), Eddy Silvestre (Azamoum, 52’), Diamanka, Álvaro Peña; Manu Fuster (Chema Núñez, 65’) i Zozulia (Ortuño, 65’)
CE Sabadell: Mackay; Aleix Coch, Juan Ibiza (Juan Hernández, 57’), Grego Sierra; Víctor García (Óscar Rubio, 57’), Adri Cuevas, Ángel, Josu; Stoichkov (Guruzeta, 68’), Aarón Rey (Heber Pena, 57’); Néstor Querol (Édgar, 57’)
Gols: 1-0 (33’) Álvaro Arroyo. 2-0 (51’) Álvaro Peña. 3-0 (62’) Zozulia, de penal
Àrbitre: Saúl Ais Reig (col·legi valencià). Ha amonestat el local Eddy Silvestre i el visitant Aleix Coch
Incidències: Partit corresponent a la sisena jornada de LaLiga SmartBank disputat al Carlos Belmonte d’Albacete.