En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Acció a pilota aturada en el partit d'avui | CES Acció a pilota aturada en el partit d'avui | CES
19.09.2021 20:34

El Sabadell es desfà en dos minuts i encaixa la primera derrota contra el Barça ‘B’ (1-3)

Primera derrota del curs 21-22 d’un Centre d’Esports Sabadell que no acaba de carburar. A la nòmina dels tres empats en les tres primeres jornades, avui se li ha afegit una desfeta que ha estat especialment dolorosa pel desenllaç. Dos gols rebuts en el tram final en només dos minuts, just després d’igualar la diana inicial de Rodado, que han desmuntat el principal argument positiu de l’equip d’Antonio Hidalgo en aquest inici de lliga: la solidesa defensiva.

La primera mostra ha arribat ben aviat, als sis minuts. Errada de Kike Royo en un desplaçament que ell mateix ha esmenat aturant el mà a mà a Nils Mortimer. Quan el Sabadell començava a estirar-se buscant sobretot la banda d’Alfred Planas, s’ha endut dos ensurts en forma de gols anul·lats a Guillem Jaime i Nils per dos fores de joc molt dubtosos, mil·limètrics. El conjunt arlequinat ha frenat la rauxa del filial blaugrana i ha dominat el tram final de la primera meitat, si bé és cert que l’única rematada entre els tres pals ha estat un xut centrat d’un Aarón Rey molt participatiu.

Més a prop del gol s’ha quedat l’equip a la represa. Gabarre, que ha hagut de substituir Kaxe per molèsties, ha estat a punt de trobar-ne el camí, però ha topat amb les cames de Mika Mármol i la pilota ha sortit fregant el pal. Poc després, Jacobo ha obligat Arnau Tenas a fer una aturada amb el peu més pròpia d’un porter d¡handbol. Entremig, Nils ha tornat a posar a prova Kike Royo, que ha hagut de volar. En aquesta acció, el jove atacant del Barça ‘B’ s’ha lesionat i ha entrat l’home del partit amb permís de Rodado, Ez Abde.

Als vuit minuts d’ingressar al terreny de joc, l’ex de l’Hércules s’ha inventat una jugada personal per banda dreta. El refús ha anat a parar a peus de Rodado i l’ex de l’Ibiza no ha perdonat a porteria buida. Hidalgo ha mogut la banqueta, ha reaparegut Joseba Muguruza i ha debutat en lliga el jove Sergi Altimira. L’empat, precisament, ha arribat en una centrada del carriler basc que ha trobat el cap de César Morgado.

Però l’alegria no ha durat ni tres minuts. En un servei en llarg d’Arnau Tenas, Rodado s’ha fet Aleix Coch i Morgado, i ha superat Kike Royo amb una rematada creuada. Sense temps per pair aquest cop, Matheus Pereira ha sentenciat amb un xut des de la frontal. Tres de dotze i l'equip dissetè. Molt per millorar i les urgències van creixent de mica en mica. Pròxima parada per intentar aconseguir la primera victòria: dissabte (17h) al Nuevo Mirador d’Algesires. Allà on tot va començar al playoff de fa un any i tres mesos.

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio (Muguruza, 69’), Aleix Coch, Morgado; Alfred Planas, Facu García, Boniquet (Altimira, 75’), Dani Sánchez; Aarón Rey (Ezzarfani, 69’), Jacobo; Kaxe (Gabarre, 46’)
FC Barcelona ‘B’: Arnau Tenas; Guillem Jaime; Arnau Comas, Mika Mármol, Arnau Solà; Jandro, Álvaro Sanz, Lucas de Vega (Matheus Pereira, 77’); Nils Mortimer (Ez Abde, 60’), Ferran Jutglà, Rodado
Gols: 0-1 (67’) Rodado. 1-1 (81’) Morgado. 1-2 (84’) Rodado. 1-3 (86’) Matheus Pereira
Àrbitre: Andrés Fuentes Molina (col·legi valencià). Ha amonestat els locals Aleix Coch i Kike Royo, i el visitant Lucas de Vega
Incidències: Partit corresponent a la quarta jornada del grup 2 de la Primera RFEF disputat a la Nova Creu Alta amb la presència de 4.233 espectadors. Abans s’ha inaugurat l’anomenada Grada Lino amb un homenatge a l’excapità arlequinat Lino Gutiérrez