De 07:00 a 08:00
Amunt el teló (R)
De 08:00 a 09:00
No Preguntis
Armental ha deixat retratada la defensa del Sabadell a la segona part | Atco. Sanluqueño Armental ha deixat retratada la defensa del Sabadell a la segona part | Atco. Sanluqueño
30.11.2021 23:11

El Sabadell, fora de la Copa a les primeres de canvi en una altra actuació desesperant a El Palmar (2-0)

La Copa del Rei tampoc ha servit per llepar-se les ferides. Ben al contrari. Les sensacions preocupants del Centre d’Esports Sabadell s’han agreujat a El Palmar després de caure a les primeres de canvi de la competició contra un Atlético Sanluqueño superior. Com dissabte a la Nova Creu Alta contra l’Andorra, l’equip de Pedro Munitis ha proposat les ocasions més clares durant la primera meitat, però s’ha desfet com un terròs de sucre a la segona, deixant una altra imatge trista a les portes de dos duels de lliga transcendentals contra rivals de la part baixa.

Munitis va anunciar que sacsejaria l’alineació per veure tota la plantilla i, a excepció del ‘Chino’ Astals, així ho ha fet. L’únic que ha repetit, Iago Indias, ha actuat com a migcentre. L’eliminatòria ha començat amb un intent de vaselina innocent de Moha Ezzarfani. El de Nador malbarataria més endavant un mà a mà amb una rematada tova a les mans de Juan Palomares. Oportunitat per reivindicar-se desaprofitada. Entremig, el Sanluqueño ha avisat amb un cop de cap de Canillas que enviava Emilio Bernad a la porteria, però també patia a la contra.

El segon temps, en canvi, ha tornat a deixar tremolor en l’ambient. Als quatre minuts, Bernad ha hagut de salvar una altra rematada a boca de canó de Canillas. El Sabadell ha sortit amb una marxa menys de ritme, intensitat… i els de Pedro Buenaventura han estat claríssims dominadors. En qüestió de nou minuts, Armental s’ha inventat un tros de jugada per banda dreta per deixar la rematada en safata a Miguelete i Morgado s’ha empassat una falta llunyana que ha aprofitat el mateix Armental. L’últim quart d’hora ha sobrat, directament, i encara ha viscut l’expulsió de Guillem Molina en l’afegit.

L’aventura de la Copa s’acaba en el primer episodi i, tret del premi dels 30.000 euros per passar ronda, no és el més amargant. Dissabte (17h), el Sabadell té una final anticipada al Municipal de Palamós contra el cuer, el Costa Brava. Una cinquena derrota consecutiva faria sonar totes les alarmes a un equip que ja té a cinc punts la permanència. Un malson per acabar el mes de novembre.

Atlético Sanluqueño
: Palomares; Edu Oriol, Javi Barrio, Javi Duro, Héctor Martínez; Hassane (Marc Caballé, 59’), Azkue (Theo, 67’); Armental (Pelón, 76’), Toni García (Lucas Gaúcho, 59’), Javi Navarro; Canillas (Miguelete, 59’)
CE Sabadell: Bernad; Óscar Rubio, Guillem Molina, Teo Quintero (Morgado, 63’), Dani Sánchez (Caballo, 71’); Iago Indias (Aguza, 63’), Altimira (Kaxe, 76’); Aarón Rey, Ezzarfani, Néstor Querol; Gabarre (Jacobo, 71’)
Gols: 1-0 (65’) Miguelete. 2-0 (74’) Armental
Àrbitre: Alejandro Lucena Perdomo (col·legi canari). Ha amonestat els locals Azkue, Pelón i Héctor Martínez, i els visitants Jacobo, Iago Indias, Aguza, Aarón Rey i Néstor Querol. Ha expulsat amb doble groga el visitant Guillem Molina (89’)
Incidències: Partit corresponent a la primera ronda de la Copa del Rei disputat a El Palmar