De 20:00 a 22:00
En Joc
El Sabadell Nord, en el duel contra l'Atlètic Sant Just | @AtleticSantJust El Sabadell Nord, en el duel contra l'Atlètic Sant Just | @AtleticSantJust
22.11.2021 12:05

El Sabadell Nord es posa per davant però acaba empatant a Ca n'Oriac contra un rival directe

El Sabadell Nord va perdre una oportunitat d'or per treure el cap al grup 2 de Primera Catalana. Jugant a Ca n'Oriac, contra un rival directe com és l'Atlètic Sant Just i després d'avançar-se en el marcador, els locals van deixar escapar dos punts que haurien estat d'or en la lluita per la permanència.

Els arlequinats van arrencar molt bé el partit, ja que es van imposar al Sant Just en el domini de la possessió i van plasmar-ho en l'electrònic amb el gol d'Iker Vaquera (1-0). Al descans tot eren bones sensacions pels sabadellencs, però un mal inici de la segona meitat va permetre als visitants ficar-se en el partit amb el gol de Pau Mateo en els primers minuts. Finalment, els dos equips van firmar un empat (1-1) que deixa insatisfet a ambdós conjunts de la zona baixa de la taula.

Ara els de Pablo Becerril segueixen penúltims a la classificació, però les bones sensacions de joc que deixen a Ca n'Oriac són l'esperança per confiar en evitar el descens. El Sabadell Nord tornarà a tenir un enfrontament vital diumenge (12h) a la Verneda contra un rival directe com és el Júpiter.

"Sabíem que a casa ens havíem de fer forts i més contra un rival directe. L'empat no ens serveix a cap dels dos. En avançar-nos en el marcador teníem el partit controlat i a la segona meitat ells van presssionar més i el seu gol va ser un cop molt dur per a nosaltres"

"Som un equip que necessita avançar-se en el marcador per saber defensar el resultat. Aquest cop ho vam poder fer, però un contraatac en un córner ens va perjudicar. Fins aquell moment, havíem dominat el partit"