De 20:00 a 22:00
En Joc
Pablo Becerril a l'àrea tècnica | Arxiu Pablo Becerril a l'àrea tècnica | Arxiu
19.04.2021 12:31

El Sabadell Nord no aprofita el seu moment àlgid i acaba encaixant un 3-0 a Mollet

El Sabadell Nord va caure derrotat al camp del Mollet per un ampli 3-0 que condemna a seguir una setmana més a la part baixa de la classificació de Primera Catalana als de Pablo Becerril. Els de Ca n'Oriac van tenir un bon inici de partit, però no van ser capaços de materialitzar les ocasions de gol generades en els primers 30 minuts. Per contra, el Mollet va obrir la llauna al minut 33 i a la segona part van sotmetre els arlequinats i van tancar el partit amb dos gols, el segon prop del minut 60 i el definitiu 3-0 ja a les acaballes. "Ens van marcar en un moment de domini absolut nostre, no hem sabut aprofitar els nostres millors minuts. Ells han marcat en una ocasió aïllada i a la segona part no hem aconseguit ser millor que ells", reconeix el tècnic Pablo Becerril.

El conjunt arlequinat segueix a la parta baixa de la classificació. Els de la zona nord són penúltims amb 8 punts en 10 jornades, però encara romanen pendents de la resolució del comitè respecte a l'alineació indeguda del Júpiter a l'anterior partit. Una resolució que hauria de sortir aquest dimecres o dijous i que hauria de treure els tres punts al Júpiter i donar-los al Sabadell Nord. Amb tot això, el Sabadell Nord no escalaria posicions a la taula, ja que es quedaria amb 11 punts, a un del Mataró, el vuitè classificat.