En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 16:30
Tribuna Preferent (R)
Carlos Silva en un servei de falta en el darrer partit a Ca n'Oriac | Adrian Arroyo Carlos Silva en un servei de falta en el darrer partit a Ca n'Oriac | Adrian Arroyo
21.03.2022 11:16

El Sabadell Nord torna a encaixar en el tram final i es queda amb la mel als llavis a Sant Just (1-1)

Per primer cop en tota la temporada, el Sabadell Nord ha estat capaç d'encadenar tres jornades consecutives sumant, però el meritori empat aconseguit al camp de l'Atlètic Sant Just (1-1) ha tornat a deixar un regust més aviat agre. I això que els de Ca n'Oriac visitaven el tercer classificat del grup 2 de Primera Catalana, però un cop més, els de Carlos López van encaixar gol quan el partit agonitzava.

La vespertina cita de dissabte no va començar amb bon peu pels sabadellencs. La mala entrada al partit va propiciar que el Sant Just dominés en totes les fases del joc, tot i no gaudir de clares ocasions de perill. Carlos López va haver d'ajustar bé l'estructura per evitar el vendaval d'un dels millors equips de la segona volta. Amb el canvi, el Sabadell Nord va aconseguir entrar en la dinàmica de joc, i va poder aguantar el 0-0 fins al descans.

A la represa, els de Ca n'Oriac van fer un pas endavant per anar a buscar el partit i posar la por al cos als locals. I així va ser. Pocs minuts després del temps de descans, Alejandro Delgado inaugurava el marcador del Municipal de Sant Just (53') amb un gol que deixava força tocats als llobregatencs. I fins i tot, a posteriori, el Sabadell Nord va comptar amb una clara ocasió per fixar encara més distància en l'electrònic.

A l'equador de la segona part, però, els nervis i el desencert van prendre partida i van començar a ofegar l'estructura sabadellenca; domini total dels locals i clares ocasions que, amb sort i encerts, no acabaven de foradar la porteria d'Ivan Fajardo

Faltant tres minuts per finalitzar el temps reglamentari, els locals van trobar espai per filtrar una passada interior i deixar a Fajardo en un mà a mà amb Eloi Pozuelo, que no va perdonar (1-1). En el tram final, i ja en temps de descompte, els santjustencs van gaudir de dues ocasions clares, però Fajardo va estar decisiu per mantenir l'empat en el marcador.

"S'ha de reconèixer que l'equip està fent punts per la salvació i està competint tots els partits. Les derrotes han sigut quasi totes als minuts de descompte, no hem perdut cap partit per més d'un gol... crec que més enllà que ens fessin falta aquests dos punts, és un bon punt al camp del Sant Just. Evidentment, davant d'una necessitat i tenir-ho a tocar a falta de tres minuts, doncs sap greu"

Carlos López, tècnic del Sabadell Nord

Ara, els sabadellencs encadenen la millor ratxa de la temporada: tres jornades sense perdre, amb cinc punts dels últims nou possibles, però encara en penúltima posició. La permanència, que a dia d'avui marca el Júpiter (pròxim rival del Sabadell Nord), està a cinc punts.