De 11:00 a 13:00
Al Matí
De 13:00 a 14:00
Hotel Suís
Els jugadors del SRC en el partit d'aquest cap de setmana | SRC Els jugadors del SRC en el partit d'aquest cap de setmana | SRC
21.10.2021 17:31

El Sabadell Rugby Club segueix el seu camí cap a l'ascens a Divisió d'Honor Catalana

El sènior masculí del Sabadell Rugby Club segueix amb la seva bona dinàmica d'aquest inici de temporada i encara no coneix la derrota. Després de sumar un empat en la primera jornada contra L'Hospitalet i de guanyar el BUC en la segona, aquest cap de setmana la víctima ha estat els Spartans de Granollers. Els sabadellencs visitaven un dels camps complicats d'aquesta categoria, i tot i arribar perdent al descans després d'una primera part molt física, van acabar imposant el seu joc. En una gran segona part, van poder remuntar el partit col·locant el definitiu 7-21 en el marcador. Un dels jugadors destacats per part de l'equip de Fran González va ser Sergio Ruiz Herrera, autor d'una marca a la segona meitat.

Amb aquesta victòria, els arlequinats són els líders i s'apropen una mica a més a l'ascens a Divisió d'Honor Catalana. Tot i això, encara queda molt camí per a recórrer. El pròxim objectiu és el partit d'aquest cap de setmana contra els Senglars, dissabte (17h) a la Roureda. Serà un partit complicat, ja que els de Torroella encara no han perdut aquesta temporada.

"El Granollers és un equip molt físic i ens ha sabut portar al seu terreny de joc. A la segona part ens vam centrar i els punts van acabar arribant. Així i tot, va ser dur fins al final"

"Si volem guanyar, hem de portar nosaltres el ritme de partit i dominar la possessió. Haurem de ser molt durs en defensa i saber fer la pressió en atac i en defensa. El partit serà de l'equip que no baixi el ritme els 80 minuts"

Sergio Ruiz Herrera, jugador del Sabadell Rugby Club

Per la seva banda, l’equip femení, que disputa els seus partits fusionat amb el Badalona i el Mataró, va caure contra L'Hospitalet per un clar 5-41. Les de Rubén Montes no van poder fer res contra un equip molt superior i molt més treballat. "Hi havia desigualtat entre els dos equips perquè nosaltres, amb la fusió, fa poc que entrenem juntes i elles ja fa cinc mesos que treballen en bloc. Això es nota i es reflecteix en el resultat", reconeix la jugadora Ana Pallarès. Aquest cap de setmana descansen i hauran d’esperar a saber el resultat de l’últim partit del grup entre L’Hospitalet i la fusió de Banyoles i Garrotxa per veure on queden enquadrades per disputar la segona fase de la lliga.