Fes-te festa
Imatge del partit d'ahir a Mataró Imatge del partit d'ahir a Mataró | Pep Funta
03.04.2017 17:17

El Sant Nicolau desaprofita la primera oportunitat per salvar-se a la Lliga EBA

Els jugadors del Club Esportiu Sant Nicolau no han pogut aconseguir la permanència matemàtica a la lliga EBA. Els sabadellencs afrontaven la cita a la pista del FEIMAT Mataró sabent que el Grup Barna havia guanyat dissabte però que una victòria contra els maresmencs descartava un altre rival directe. “La derrota va ser una llàstima perquè haguéssim descartat un rival directe i pràcticament hauríem enllestit la permanència a la categoria. De tota manera, hem de dir que afrontem les tres últimes jornades en una posició molt bona”, ha reconegut Marc Sobrepera. El capità del Sant Nicolau ha explicat que el tercer quart ahir a Mataró els va condemnar finalment a la derrota 68 a 61. Un aspecte positiu és que malgrat aquesta ensopegada, la tercera de l'equip de Santi Suso, a la segona volta, els sabadellencs van poder mantenir l'average particular amb el FEIMAT. “Vam entrar a l'últim minut perdent de 9 i allà vam tenir la capacitat per poder retallar una mica les diferències”, ha assenyalat Sobrepera. Un fet que pot ser molt important de cara a la salvació i més tenint en compte la igualtat que hi ha a la part baixa de la Lliga EBA en aquest tram final de la temporada.

Aquesta derrota no hauria de suposar un daltabaix important dins del vestidor del Sant Nicolau, ja que la segona volta està sent molt bona. Els de Santi Suso buscaran refer-se i assolir la permanència a la categoria aquest dissabte (18.30 h) contra l'Arenys Bàsquet Joventut, el vinculat del Divina Seguros Joventut de Badalona. Els jugadors grana confien que amb una victòria més en els tres partits que queden en puguin tenir prou per salvar-se, tot i que també es podria donar el cas d'haver-ne de necessitar dues. “Portem un partit d'avantatge als nostres rivals i tenim l'average a favor o sigui que tenim marge. El número de victòries necessàries dependrà dels resultats que facin ells”, ha admès el jugador del Sant Nicolau, Marc Sobrepera.