De 10:00 a 11:00
La Caverna galàctica (R)
De 11:00 a 12:00
Parlem d'Òpera (R)
Ivan Parra va fer l'únic gol del derbi | Roger Benet Ivan Parra va fer l'únic gol del derbi | Roger Benet
10.01.2023 12:34

El Tibidabo recupera el tercer lloc erigint-se en el rei dels derbis de Segona Catalana

Amb la victòria 1-0 en el derbi contra el Can Rull Rómulo Tronchoni a Torre-romeu, ara l’última plaça del subgrup 4B de Segona Catalana per entrar a la fase d’ascens estaria en mans del Tibidabo. En el cinquè i penúltim duel sabadellenc d’aquesta primera fase, els de Toni Sallés van tornar a sortir vencedors, confirmant la bona tendència en els derbis: fins al moment, tres de tres (els dos contra el Can Rull i un davant del Sabadell Nord), i amb la intenció de fer la plena d’aquí a unes setmanes quan es torni a veure les cares amb els de Ca n’Oriac.

Diumenge, un gol d’Ivan Parra just abans del descans va acabar decidint el partit contra els de la zona oest per sumar aquests importantíssims tres punts. El Can Rull, malgrat intentar-ho, no va poder aprofitar la superioritat en l’últim quart d’hora de partit per la vermella directa a David Milan. S’acaba així la ratxa de sis jornades consecutives sense perdre dels de Jose Garcia ‘Numosky', que cauen al quart lloc però es mantenen en la pugna, ja que se situen a un punt del Tibidabo. Just per darrere ve el Ripollet, cinquè, qui ha jugat un partit menys.

"Feia falta una victòria així. Hem treballat molt bé durant el Nadal i tot i tenir un gran equip al davant, hem estat molt eficaços"

"Falten molts punts en joc i queden partits molt complicats. El nostre objectiu és competir cada partit i el temps dirà on hem d'estar situats"

Toni Sallés, tècnic del Tibidabo

"Les ocasions clares han estat nostres i hem estat bé, però hi ha hagut mala sort per no marcar"

"Queda molt. Estem millorant els números de la primera volta i hem de continuar, que la temporada és llarga"

Jose Garcia 'Numosky', tècnic del Can Rull

Duel intens el viscut a Torre-romeu | Roger Benet

Remuntada del Sabadell Nord

Per sota se situa el Sabadell Nord, més allunyat amb 13 punts, tot i haver guanyat (3-1) el seu compromís a Ca n’Oriac contra el Badia amb una convincent actuació a la segona part, quan es va forjar la remuntada dels de David Campuzano. Aquest cap de setmana, el Sabadell Nord visita un dels equips potents del grup, el Montcada (dissabte, 20h). Per la seva part, el Tibidabo juga al camp del cuer San Lorenzo (diumenge, 12h), mentre que el Can Rull descansa.