En directe: De 20:00 a 21:00
De 21:00 a 23:00
De 23:00 a 23:59
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
El CNS va ser l'únic equip sabadellenc guanyador | Topbàsquet El CNS va ser l'únic equip sabadellenc guanyador | Topbàsquet
10.12.2018 16:54

El Topbàsquet Ciutat de Sabadell celebra una exitosa desena edició

El Club Esportiu Escola Pia ha celebrat aquest cap de setmana la desena edició del Topbàsquet Ciutat de Sabadell. El torneig, que s'ha disputat entre el 7 i el 9 de desembre a la ciutat, ha tornat a ser l'aparador del gran potencial del bàsquet formatiu català. L'esdeveniment ha estat tot un èxit i el president de la Pia, Moisés Angulo, s'ha mostrat satisfet un any més: "Ens omple d'orgull organitzar-lo i dur-lo a terme cada any. El bàsquet sabadellenc té bona salut. Tenim equips molt potents a nivell formatiu i això es reflecteix". El Club Natació Sabadell va ser l'únic equip sabadellenc que va guanyar en una de les categories. A la final infantil femenina, les nedadores es van enfrontar a la Joviat, equip que va ser campió del Top Bàsquet a l'edició del 2014. El duel, doncs, va ser entre dos conjunts que sabien el que era guanyar el torneig, ja que el Natació també se'l va endur dos anys enrere.

La final disputada al Pavelló del Nord es va decidir ben aviat. Les locals van endossar un contundent resultat de 74-19 a les manresanes, que no van tenir cap opció. A més, la jugadora del Club, Noa Montero, va ser proclamada la millor jugadora. El Natació Sabadell va acabar tercer en Mini femení, mentre que l'infantil masculí del Sant Nicolau va acabar en la mateixa posició. D'altra banda, el Baloncesto Alcalá va ser el campió al quadre masculí. El Barça Lassa i el Basket Almeda es van proclamar guanyadors en Mini. Aquest any, les dificultats amb el calendari no han permès portar equips punters ni internacionals, un objectiu que Moisés Angulo es marca pel 2019: "La intenció és tenir presència internacional. Les dates són complicades, però hi ha un equip polonès compromès de cara a l'any que ve".