Ona d'Escacs (R)
Onze arlequinat dissabte a Valls | CES Onze arlequinat dissabte a Valls | CES
04.12.2023 14:19

El Valls trenca la ratxa triomfal d'un Sabadell 'B' que segueix sent líder

El Sabadell 'B' ha vist frenada la inèrcia que portava de cinc victòries seguides a la Lliga Elit. L'invicte al seu camp, UE Valls, va ser el botxí de l'equip de Conrad Garcia en un partit que va estar marcat per la rigorosa expulsió de Miquel Ustrell per doble amonestació al quart d'hora de la represa.

La primera meitat va ser per als tarragonins, que es van avançar a l'equador de la primera meitat per mitjà de Sergi Folch després d'una imprecisió arlequinada a l'hora de rebutjar una pilota aturada. A la segona part es va jugar molt més al que volia el Sabadell 'B' que no pas en els primers 45 minuts. Però tot i les ocasions generades fins i tot en inferioritat, la majoria amb el punta Jose Enrique Carrasco tenint l'empat a les seves botes, el triomf local ja no es va moure a l'electrònic del Vilar.

Dos punts de marge sobre el Valls

El filial del Centre d'Esports segueix al capdavant de la classificació però veu escurçat l'avantatge que tenia abans del darrer partit. Precisament l'1-0 final permet al Valls plantar-se segon a dos punts del líder, mentre l'Europa 'B' ha caigut a la tercera plaça amb la seva derrota a casa contra l'Horta (2-3). Aquesta setmana la lliga s'atura i tornarà per als sabadellencs el diumenge 17 de desembre a Olímpia contra la Guineueta, l'antepenúltim classificat.

"No va poder ser però crec que l'equip va estar molt bé fins i tot amb 10 jugadors. Crec que s'ha de valorar, perquè ells allà ho havien guanyat tot i només han rebut un gol"