De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
De 15:30 a 16:30
Amunt el teló (R)
Els homes de Jordi Fernàndez visitaran la pista del segon classificat | CNS Volei Els homes de Jordi Fernàndez visitaran la pista del segon classificat | CNS Volei
11.12.2019 13:11

Els sèniors del CNS Vòlei no fallen i tenen a tir la promoció d'ascens

Els dos sèniors de voleibol del Club Natació Sabadell van fer els deures i això els permet dependre d'ells mateixos per acabar la propera jornada a Primera Nacional en zona de promoció d'ascens. Per una banda, els homes de Jordi Fernàndez van guanyar (3-1) en el seu enfrontament contra el Rodi Motor Balafia. Els nedadors van aconseguir la victòria en un partit que va ser molt plàcid, però en el qual van cedir un set. "Potser va haver-hi un excés de confiança i vam acabar regalant un set igual que ens va passar la setmana anterior contra Aula. Van ser parcials molt clars, però va haver-hi un set en el qual ens vam relaxar i el vam acabar perdent", explica Fernàndez. Amb aquesta victòria, el Club és tercer amb 24 punts, a tan sols un del seu proper rival, el Cevol Torredembarra. Els nedadors visitaran diumenge (10h) la pista del Torredembarra per disputar un partit que serà transcendental. I és que si el Club aconsegueix el triomf, se situaria en posicions de playoff. "Veient el poc que estan punxant ells i nosaltres, serà pràcticament una final", declara el tècnic del Natació Sabadell.

El sènior femení es desplaçarà fins a Saragossa amb la il·lusió de tornar segones | CNS Volei

D'altra banda, el sènior femení també va aconseguir la victòria en el seu darrer xoc. Les noies d'Hugo Gotuzzo van guanyar (3-0) al Bordils en un partit que va ser més plàcid del que es preveia. "Va ser bastant més còmode i senzill del que esperàvem. Sabíem que era un equip que defensa molt i que té un parell de bones jugadores en atac, però vam controlar bé la dinàmica", afirma el tècnic del Club, Hugo Gotuzzo. Les noies del sènior van acabar contentes la jornada, a més de per la seva victòria, per la derrota de Las Palmas contra el líder de la categoria, el Sant Just. La desfeta de les canàries provoca que les sabadellenques, terceres amb 24 punts, depenguin d'elles mateixes per acabar la pròxima jornada en posicions de promoció d'ascens. Per aconseguir-ho, les noies d'Hugo Gotuzzo hauran de sortir victorioses del partit que disputen diumenge (12h) a Saragossa contra l'Almozara. "Sabem que és una pista molt difícil i que l'Almozara es fa molt fort quan juga de local, però anem amb il·lusió i tenim l'esperança de tornar com a segons", diu el tècnic del CNS.