De 07:00 a 08:00
Amunt el teló (R)
De 08:00 a 09:00
No Preguntis
Xavi Carrión en una prova d'aquesta temporada Xavi Carrión en una prova d'aquesta temporada | CA Fent Camí Mislata
25.07.2017 17:11

Els vuit atletes sabadellencs al Campionat d'Espanya es queden lluny de les medalles

El Campionat d'Espanya Absolut d'atletisme, celebrat el passat cap de setmana a l'Estadi de Serrahima de Barcelona ha estat el punt i final per la majoria d'atletes espanyols. I entre ells, els vuit sabadellencs que hi van prendre part. Només els més afortunats podran gaudir del Mundial de Londres que comença el proper 3 d'agost i que estarà buit de representació local. Dels vuit atletes sabadellencs a l'Estatal el que va estar més a prop de la final als 400 tanques va ser Xavi Carrión que va acabar novè amb un temps de 52 segons i 83 centèssimes a molt poc del vuitè lloc. “Estic content perquè vaig passar una mononucleosi fa pocs dies i vaig estar apunt de no participar-hi. Evidentment fa ràbia quedar novè però crec que sense aquest contratemps hauria estat a la final”, ha manifestat l'ex de la Joventut Atlètica Sabadell, que ara es troba defensant els colors del Fent Camí Mislata.

Un dels seus companys d'equip és el perxista Eloi Guimerà que va fer tres nuls sobre 4 metres i 76 centímetres acabant la seva participació a les primeres de canvi. En aquesta mateixa prova però en categoria femenina, Ana Maria Pìnero va ser baixa d'última hora per culpa d'una petita lesió. Aitor Martín (JAS) Javi Jurado (Cerdanyola) i Roberto Tello, no van poder passar de les semifinals als 800, 1.500 i 400 tanques respectivament. El jove Jordi Merucci va complir en la seva primera gran cita quedant el 20è a les sèries dels 100 metres amb un temps de 10 segons i 86 centèssimes. Finalment, Alexis Rodríguez no va poder millorar la seva marca personal però sí que va evitar les quatre últimes posicions dels 3.000 obstacles, acabant en desena posició a la final amb un temps de 8'49”86.