De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
De moment ni cinc
Imatge del partit entre el Figueres i el Sabadell B - © UE Figueres Imatge del partit entre el Figueres i el Sabadell B - © UE Figueres
16.01.2017 13:48

Empat insuficient del Sabadell B a Figueres, que no aprofita les ensopegades dels seus rivals directes

Empat a res en un partit en què els arlequinats van jugar a un bon nivell.

Ni Figueres ni Sabadell B van poder ni amb el seu rival ni amb la tramuntana que bufava a la capital de l'Alt Empordà i que, en alguns moments, va condicionar les accions d'un i altre equip (0-0). El filial arlequinat va firmar una bona actuació a Vilatenim i va ser superior, sobretot a la primera part, en què els d'Ignasi Senabre van protagonitzar la major part de les arribades a àrea contrària. El Sabadell B va disposar de tres ocasions claríssimes en tres minuts -del 24 al 26-, amb un xut al pal i un altre al travesser. Però el gol no va arribar i el tècnic sabadellenc, Ignasi Senabre, lamenta la falta d'efectivitat una setmana més: “El que marca el futbol són les àrees i nosaltres no estem encertats quan hi arribem. En vam tenir algunes de molt clares i no vam ser capaços de fer gol. Seguim en una dinàmica en què no hi ha manera de veure porteria però tot i així estic content amb el nivell que va oferir l'equip”. Els arlequinats almenys van poder deixar la porteria a zero després de concedir molt poques oportunitats al Figueres. Fins i tot, els sabadellencs van tenir dues ocasions més als darrers instants de l'enfrontament per guanyar, però no va ser possible.

El filial del Sabadell segueix últim després d'aquest empat. Els de Senabre només han pogut retallar un punt respecte la zona de salvació, que ara es troba a sis punts després de les derrotes de Júpiter, Castelldefels i Manlleu. L'Europa, en canvi, surt de les places de descens. “Ara hem de seguir treballant i preparar el partit contra la Pobla de Mafumet. Picar pedra, no decaure i intentar treure el màxim de punts a casa perquè sinó serà molt complicat sortir de baix”, conclou l'entrenador arlequinat.