En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 16:30
Tribuna Preferent (R)
Aleix Canet, esperant una acció rival | Futsal Mataró Aleix Canet, esperant una acció rival | Futsal Mataró
24.10.2023 11:06

Empats de Futsal Pia i Natació Sabadell amb gol en els últims segons

Circumstàncies similars en els partits de la sisena jornada de Segona B per al Futsal Pia i el Natació Sabadell... però amb regustos ben diferents. Els escolapis van empatar a Mataró i els nedadors a Les Corts, però uns van marcar a 49 segons del final i els altres van encaixar a 50 segons perquè sonés la botzina.

Final boig a Mataró

La Pia va ser capaç de sobreposar-se a un 4-1 en contra a Mataró després d'una mala primera meitat per acabar esgarrapant punt davant d'un dels equips més potents del grup (5-5). Un gol de Marcel Bravo a les acaballes va permetre als escolapis allargar la bona ratxa de resultats (tres victòries i dos empats en els últims cinc partits) i fins i tot Jordi Sardà va tenir l'última per haver completat una remuntada èpica. Abans, això sí, la va tenir el Mataró en un final completament embogit. Els de Pedro Donoso són sisens amb 11 punts a tres de la zona play-off.

"Ha estat un final boig, com la setmana passada. El futbol sala és així, i més a la Pia que lluitem fins al final"

Marcel Bravo, jugador de l'Escola Pia

El Club es manté invicte

La zona play-off la marca el Club amb 14 punts, amb els de Pau Machado invictes després de sis jornades. Regust, això sí, agredolç després de l'empat (3-3) a la pista de Les Corts. Els nedadors, que es van posar 0-2 amunt, van acusar la fatiga del partit de Copa del Rei entre setmana, patint-ne les conseqüències amb el pas dels minuts. Amb 2-2, Luis García va marcar el tercer gol del Natació Sabadell en el 38', però els locals van restablir la igualada a menys d'un minut del final.

"Som un perfil similar amb la Pia en aquest sentit, tenim ben treballat el joc de cinc i de cara a l'espectador és bonic perquè veus que l'equip busca sempre la victòria"