De 09:00 a 10:00
Fes-te festa
De 10:00 a 11:00
Parlem d'Òpera (R)
Stoichkov ha estat, un dia més, l'home més incisiu en l'atac arlequinat | CES Stoichkov ha estat, un dia més, l'home més incisiu en l'atac arlequinat | CES
11.04.2021 21:07

Enèsim empat a casa que no treu de pobre el Sabadell contra el Cartagena (1-1)

Plou sobre mullat al Centre d’Esports Sabadell, que segueix amb l’aigua al coll després del novè empat consecutiu a la Nova Creu Alta. L’ocasió d’avui era immillorable, aconseguir tres punts que permetessin a l’equip d’Antonio Hidalgo superar un rival directe a la classificació com és el Cartagena i quedar-se a només un de la permanència. Per uns minuts semblava factible amb la diana inicial d’Stoichkov, però el guió, com el cel, s’ha enteranyinat i encara gràcies d’aquest empat després de l’expulsió absurda de Jaime Sánchez amb més de mitja hora de joc per jugar-se.

Hidalgo ha apostat avui per variar l’esquema i jugar amb una línia de quatre al darrere en fase de construcció. Això ha sorprès el Cartagena i els primers minuts han estat de domini arlequinat. No obstant això, el primer doble ensurt se l’ha endut el Sabadell: Ian Mackay ha volat fins a l’escaire per enviar a cantonada un cop de cap de Cristian i, minuts després, ha aparegut el VAR per anul·lar un gol de Pierre Cornud en pròpia porteria per fora de joc del jugador del Cartagena que estava just davant seu i impedia la visió del francès.

Capricis del destí, del possible 0-1 s’ha passat al 1-0 en la següent acció. Una nova centrada de Cornud per banda esquerra que ha trobat el cap d’Stoichkov. El gadità ha superat Marc Martínez i ha signat el seu novè gol en lliga. De fet, podria haver arribat als dobles dígits en el tram final del primer temps, però Moreno Aragón ha anul·lat el seu doblet interpretant que el cop al clatell de Raúl Navas en el moment d’endur-se la pilota era suficient per assenyalar la falta.

El Sabadell dominava al descans, però no se sentia còmode. I el Cartagena ha neutralitzat ràpidament l’avantatge arlequinat només començar el segon temps. Passada de cullera i un killer pel qual no passen els anys, Rubén Castro, ha afusellat Mackay. Per posar-ho encara més complicat, cinc minuts després Jaime Sánchez s’ha autoexpulsat després d’una innecessària entrada a De Blasis que pretenia tallar una contra. El triomf començava a ser una quimera.

Tret d’un xut amb rosca d’Heber Pena en el moment previ a l’expulsió, els d’Hidalgo s’han dedicat a conservar el punt en l’última mitja hora. Els departamentals, tot i la superioritat, només han posat a prova Mackay en algun xut de fora i alguna pilota enverinada que, com gairebé sempre, ha resolt l’assegurança de vida del Sabadell. Un Sabadell que ha acabat jugant amb nou en un afegit massa llarg per la lesió muscular de Cornud, que s’estarà un temps de baixa. Part positiva, el descens queda a tres punts, un menys que a l’inici de la jornada, i l’average amb el Cartagena, guanyat. Però divendres (19h), les urgències a Fuenlabrada seran les mateixes.

CE Sabadell: Mackay; Óscar Rubio, Jaime Sánchez, Juan Ibiza, Cornud; Undabarrena, Boniquet (Adri Cuevas, 69’); Heber Pena (Josu, 76’), Stoichkov (Álvaro Vázquez, 76’), Juan Hernández (Víctor Garcia, 61’), Édgar (Grego Sierra, 61’)
FC Cartagena: Marc Martínez; Antoñito (Delmás, 84’), Carlos David, Raúl Navas, Forniés; José Ángel (Azeez, 84’), Aburjania (Carrasquilla, 73’); Cayarga (Nacho Gil, 73’), De Blasis, Cristian (Elady, 51’); Rubén Castro
Gols: 1-0 (20’) Stoichkov. 1-1 (53’) Rubén Castro
Àrbitre: Álvaro Moreno Aragón (col·legi andalús). Ha amonestat el local Stoichkov i els visitants Carlos David, Antoñito i Carrasquilla. Ha expulsat amb vermella directa el local Jaime Sánchez (59’)
Incidències: Partit corresponent a la trenta-quatrena jornada de LaLiga SmartBank disputat a la Nova Creu Alta