De 11:00 a 13:00
Villaécija no va poder revalidar el triomf de l'any passat | Ràdio Banyoles Villaécija no va poder revalidar el triomf de l'any passat | Ràdio Banyoles
21.06.2017 10:40

Erika Villaécija acaba tercera el Campionat d'Espanya d'aigües obertes

Tercera plaça d'Erika Villaécija a la prova dels cinc quilòmetres del Campionat d'Espanya d'aigües obertes celebrada a l'estany de Banyoles. La nedadora del Natació Sabadell va trepitjar el podi, només superada per l'ex del Club Mireia Belmonte, que es va adjudicar la prova amb un temps de 57:52 un segon per davant de la júnior Paula Ruiz, campiona en la distància dels 10 quilòmetres. Villaécija -que l'any passat va ser campiona- va entrar a 16 segons de la badalonina completant aquest Top-3, mentre en categoria masculina Antonio Arroyo es va imposar a Pol Gil i Gaspar Andrade.

El protagonisme del Club Natació Sabadell a la capital de la Pla de l'Estany no només es va centrar en Villaécija. En categoria màster, els sabadellencs van ser campions del Campionat d'Espanya Open amb 114 punts per davant del Master Murcia i el Kairoscore. Pel que fa a la base, Pol Yagues va ser campió de Catalunya i d'Espanya infantil als cinc quilòmetres i Èric Vilaregut tercer de Catalunya júnior als set quilòmetres i mig. En aquesta mateixa categoria, el CNS va ser tercer estatal per equips.