En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Pepe Font va ser l'autor de quatre dels cinc gols dels escolapis | FutsalPia Pepe Font va ser l'autor de quatre dels cinc gols dels escolapis | FutsalPia
21.01.2020 10:51

Futsal Pia i Club Natació Sabadell arrisquen amb porter-jugador amb un resultat dispar

A la desesperada, Futsal Pia i Club Natació Sabadell van apostar per jugar de cinc per intentar treure els tres punts. Qui no arrisca no pisca, però qui no tempta el diable, evita qualsevol disgust. Tots dos s'ho van jugar finalment a una carta i la sort va ser ben dispar.

La nota positiva la va protagonitzar l'Escola Pia, que va haver de suar de valent per aconseguir la victòria contra el Mar Dénia. I és que la Pia va guanyar (5-4) el seu partit quan faltava mig minut pel final, gràcies a un gol de Pepe Font. "Quan restaven dos minuts, vam jugar amb porter-jugador quan la pilota va sortir de banda. A la primera jugada va marcar", relata el tècnic Pedro Donoso. A més de protagonitzar la victòria, Font va ser el protagonista del partit, ja que va aconseguir quatre dels cinc gols del conjunt sabadellenc. Cal destacar que la Pia es va avançar en el marcador, però que va anar per darrere a l'electrònic fins a les acaballes del partit. Gràcies a aquesta victòria la Pia se situa sisena amb 28 punts, a un únic punt de distància del Lleida, quart i que marca la zona playoff. El pròxim compromís dels escolapis serà dissabte (20h) a la pista de La Unión Santa Coloma, un conjunt que actualment marca el descens.

Per la seva banda, el Natació Sabadell va allargar una setmana més la seva dinàmica negativa i ja encadena cinc jornades consecutives sense aconseguir una victòria. Aquest cap de setmana, el Club va perdre (4-3) en la seva visita a la pista del darrer classificat, l'Industrias Santa Coloma 'B', un conjunt que únicament ha aconseguit tres victòries en els primers disset partits de lliga (dos dels quals contra Club i Pia). "Fem el 3-3 quan faltaven cinc minuts i en els últims dos, ens la juguem de cinc. Tenim una ocasió que no aprofitem i a la jugada següent, ells ens marquen", explica l'entrenador del Club, Borja Burgos. Després d'aquesta derrota, els nedadors se situen novens amb 23 punts, a tres del descens i a sis del tercer classificat, una situació delicada que, en bona part, ve provocada perquè el Club únicament ha aconseguit dos dels últims quinze punts. Els nedadors tractaran de revertir aquesta situació el més ràpid possible, però no ho tindran fàcil, ja que el pròxim partit serà dissabte (20.30h) a casa contra el Martorell, un conjunt que actualment ocupa la setena posició.

L'Amics del Pou Nou Escorial no cedeix i torna a guanyar

Al grup 1 de Tercera Divisió, l'Amics del Pou Nou Escorial continua imparable i ja encadena onze jornades consecutives sense perdre. Aquest cap de setmana, els sabadellencs van guanyar (6-3) l'Arrels, un conjunt que se situa sisè. "Ens vam anar al descans 0-1, però en la segona part vam ser molt superiors. La segona part va ser la millor de tota la temporada", considera el jugador Cintu Aranda. El Nou Escorial actualment suma 34 punts i se situa al capdavant de la classificació, a sis punts de distància del segon classificat, el Caldes. La pròxima cita dels sabadellencs serà dissabte (18.15h) a la pista de l'Estel Vallseca.

Per la seva banda, el Grups Arrahona va empatar (6-6) contra el Sant Joan de Vilassar i va desaprofitar una oportunitat per situar-se tercer. "Veient com va anar el partit no podem sortir del tot descontents, però el joc no va ser el que volíem i no va sortir el resultat que esperàvem", confessa Miguel Ángel Domínguez, jugador del Grups Arrahona. I és que l'Arenys de Munt, que actualment ocupa aquesta tercera posició, va perdre contra el Caldes. Ara mateix, l'equip d'Isma Quirós se situa quart amb 25 punts, a tres del segon classificat. El pròxim compromís dels sabadellencs serà dissabte (18h) a la pista del Vacarisses.